Güzel olmuş... beğendim... diğer aksesuarlarıda taklaım lütfen..
birde fotoğrafları çevirip yükleseymişin iyi olacaktı.. Yan bakmak biraz zor oluyor..
arka sırtlık minderi dün geldi, ona L şeklinde krom nikelaj ayak uydurmam lazım, koltukların ayakları olacak gibi görünüyor
koruma demiri de muhtemelen bugün yarın teslimatı yapılır ...
bu arada sis lambalarını taktırdığım usta ben motor 250 km'de deyince ön amortisör için biraz zaman lazım, zamanla yumuşar dedi, motorun fren tertibatını, ön sinyal lambalarını dandik buldu

ilk kazada bunlar gider dedi, ben de bilerek aldım, giderse yamaha virago'nunkileri takıcam dedim, aynı ustaya motor rodajda 80'i geçmiyorum dedim, olmaz hikaye onlar, yapıştır, motor sağır kalmasın dedi, bunu diyen 50 küsür yaşında tecrübeli bir ustaydı, kafamı da karıştırdı

gidondaki titreşim geçmez dedi, rodaj sonrası geçer lafları ile onlar kandırıyorlar dedi, ben de zaten geçmezse oraya çok kaliteli, ağır bir gidon topuzu alacaktım zaten

diğer hyo da var, memnunum ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------
çifti 15 tl'ye nalburdan aşağıdaki nikelajlı L ayakları aldım, tam istediğim gibiler, sırt dayama demirinin uzantısı olacaklar, satıcı 2 sene dayanır dedi

biraz bükülüp kesilecekler