Bu konuyu açman iyi oldu, kusayım biraz içimdekileri.
21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim, kıt kanaat geçiniyorum. İçimde de bitmek bilmeyen bir motosiklet aşkı var.
Ne zaman sesini duysam başımı istemsiz çevirir oldum yıllardır.
Çoğu motosiklet kullanıcısından daha bilinçli olmama rağmen bir motosiklete sahip değilim maalesef.
Gördüğüm her kurye ve şahsi motorcuyu kask takması konusunda uyarıyorum, dikkatli olmasını söylüyorum.
Ne zaman bir sipariş versem 20 dakikadan önce gelmemesini yavaşça gelmesini söylüyorum, mesafe 10 dakika bile olmamasına rağmen.
Yüksek hacimli motosiklet kullanan çok fazla kişi var yaşadığım yerde ancak hepsi kasksız, ekipmansız ve bilinçsiz.
İşçi emeklisi bir babanın oğluyum, bende istiyorum bineyim, gezeyim, geziler yapayım ama olmuyor maddi imkansızlıklar yüzünden.
Hak etmeyen kişilerin altlarında milyarlık makineler gelip geçerken uzaktan bakmaktan, kursağımda kalmasından bıktım tükendim.
Elimden hiç bir şey de gelmiyor. Hiç bir şey yapamamak çok koyuyor.
Tek tesellim ne zaman tam korumalı, bilinçli bir motorcu görsem verdiğim selamı alıp kafasını sallaması. O an o kadar mutlu oluyorum ki kelimelerle ifade edemiyorum şu an.
Sizleri seviyorum, lütfen bilinçli kullanın şu aletleri ve çevreye saygınız olsun, güzel örnek olun.
Tekeriniz düz bassın, sağlıcakla kalın.