2007 yılında üye olmuşum bu foruma, gönlümde BMW f650GS varken, motorları araştırırken, üniversitenin 7.(yedinci) senesinde

Sene 2014 şubat ayı, Ankara'da doğru dürüst bir işe girdim en sonunda, ilk yarım aylık maaşımla ikinciel bir ps3 aldım. Sonraki ay başı hemen A2 ehliyete yazıldım ve ekipmanları parça parça almaya, forumları didik didik etmeye başladım, 2 ay sonra da ehliyetimi cebime koydum.
Regal Raptor daytona 250 alalım derken hem 1buçuk ay gelmemesi hem de fiyatı dolayısıyla Temmuz 2014 sonunda Bayramdan dönüşte altıma çektim Pulsar 200NS'i(32 yaşımda), iyiki de bunu almışım, ve aileme aldıktan sonra söyledim "Ben motosiklet aldım" diye

6000tl'sini kredi kartından tek çekim yaptırarak aldım(1300tl önceki ay vermiştim, manuel taksitlendirme

). Sonraki ay kredi kartını ödemek için 4500tlsini arkadaştan borç aldım, 1000 tlsi kaldı şu an arkadaşa geri ödenecek, bankaya vade farkı vermedim böylece.
Korumalı pantolon haricinde yazlık ve kışlık ekipman tamam(çizmesi montları, eldivenleri, yağmurluğu), RevitAxis'de gelirse piyasaya pantolon da tamam olacak inşallah, bunlarla da bitmiyor tabi... Bu yıl resmen Motora ve dolayısıyla keyfime çalıştım, halen de çeşitli donanımlar alıyorum, elcik ısıtma, bi-xenonfar, loobman zincir yağlama donanımı, usb çıkışı aparat ..vs vs. Sigara yok, içki yok(denecek kadar az, ayda yılda1), dırdır eden bir hatun yok

, kazandığımı (borçlarımı ödedikten sonra) motora ve ekipmana harcayabiliyorum rahatça. Hafta sonu 2. bakıma gireyim bi, sonra ekipmanları monte etmeye başlayacağım garantiyi boşvererek.
Bunlar için 7 yıl beklemek zorunda kaldım ama değdi emin olun, çünkü zaten o yıllar boyunca maddi olarak böyle bir imkanım olamamıştı ne yazık ki.
4 ay önce motoru ilk sürerken ki heyecan, sonra otoyola ilk çıkışımdaki keyif... kaskın içinde kendi kendine gülüp bağıran bir tip düşünün :queen: Halen keyif alarak ve sürekli yeni şeyler araştırıp öğrenerek sürmeye devam ediyorum, yağmur çamur soğuk demenden işe git gel hafta içi hergün 50 km.
Çok keyifli leeeeennn :flower:
Allah isteyen herkese nasib eder inşallah, sahip olduğunuzda kazasız belasız sürmeniz temennisiyle:cat: