http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=188223332
İlanda ki motoru almaya karar verdim ama amartisöründe yağ kaçırma sorunu varmış.sahibi servise gitmiş sipariş vermiş 1 ay içinde amortisör gelicekmiş.sizce bu motor alınır mı?
bugun evımızın yenı oyuncağı duke 200 ü aldık 2014 model.1500 km de kız arkadsım sonunda vitesli motora geçmiş oluyor bunca yıldır baskılarımın sonucunda ki bugunde fotograflrını paylasıcam![]()
bu motoru alma yani şu yuzden alma dıyorum 12.000 lira cok pahalı bır fıyat yazılmış.
2013 model bır motor evet km dusuk fakat 2013 model 12.000 suan sıfırı 13500 e satılıyor. ben senın yerınde olsam 10.000 e satıyorsa al yoksa alma... ederının uzerınde fıyat...
bugun evımızın yenı oyuncağı duke 200 ü aldık 2014 model.1500 km de kız arkadsım sonunda vitesli motora geçmiş oluyor bunca yıldır baskılarımın sonucunda ki bugunde fotograflrını paylasıcam![]()
bu motoru alma yani şu yuzden alma dıyorum 12.000 lira cok pahalı bır fıyat yazılmış.
2013 model bır motor evet km dusuk fakat 2013 model 12.000 suan sıfırı 13500 e satılıyor. ben senın yerınde olsam 10.000 e satıyorsa al yoksa alma... ederının uzerınde fıyat...
birşey soracağım, model 2013 ve 3k'da amortisörde de böyle bir sorun olmasa sen bu motora yine 10.000 tl ver diye akıl verir miydin? çünkü piyasası o olmalı o motorun...
Bendeki 125 duke un sağ tarafı yag kaçırıyor du.
Keçeleri değiştirdim birşeyi kalmadı.
Herhangi bir yamukluk vs yoksa sorun olmaz.
Ama amortisörun komple degismesi bana garip geldi.
Motorun resimlerine detaylı bakınca egzoz borusuna bak yanmış vaziyette demek çok sıkıştırmış motoru. Ve yağ kaçırıyor diye amortisör değişmez.
Cepten giriyorum resim ekleme yapamam. Ilan I'n resimlerine bak görürsün zaten. Bakarken mega foto olarak açıp bak.