YBR 125 İle Son Hızınız? 160 KM Hıza çıktım!!!

Ü

Üye silindi 112161

Şu konu yaşadığımız ülkenin özeti durumunda resmen. İşte az önce daha yazılanı okumadan yorum yapan kişiler size başka konularda hayati bilgiler vermekten çekinmeyecekler.

Başlık sahibi forumdaşımız Ti'ye almış durumu zaten, ancak modifikasyonla motorun canına okuyup yapılırmı belki.

Yok standart hali ile yaptım diyenlere benden bi şarkı

benim ybr de herhangi bir modifiye yok zorlanmadan 100 km/h görür, zorlarsam 120 km/h bokunu çıkartıp son hız denemem 132 km/h, tabi kadrana göre gps ölçümü değil. not: bütçeniz varsa castrole tekme basın, kıyın paraya motul5100 serisi yağdan koyun farkı hissediceksiniz. 2. nci not: yağ yüzünden değildir son hızlarım yanlış anlaşılmasın yıllar boyu motoruna göre şerbet verdiğimden motorun nasıl açılacağını iyi bilirim.

hsk

125 lik sonuçta ne beklenir ki benim ki max 90 yapıyor ben daha 80 ni geçmedim ne gerek var küçücük motora bu kadar işkence yapıyorlar biri gider açık egzos takar diğeri matkapla delik açar sokak aralarında bağırt da bağırt derdiniz ne sizin arkadaş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende de YBR 125 var.
inanmazsiniz bugun 80i gecmedim.
eve sag salim geldim.

hsk

Mobilet ile 140 hep gitmeyi daha fazla surat yapmayı düşünenler o motorla nasıl duracağını bir defa düşünür mü acaba

Cbr 125R ile 95 kg yim otoban, duz, gorus maksumum, asfalt temiz ve kuru, trafik seyrek, ruzgarligin arkasina yatarak 130 km/s max.

geçen bisikletle otobanda gidiyorum,bir bmw ile kapıştık. hız göstergesi olmadığı için net birşey söyleyemiyorum fakat tahminimce 180-190 gidiyorduk. sonra adamda turbo varmış ta geçti beni.

geçen edirne otobanında benim busa ile altıncı vitesi bitirmişim, bir baktım yanımdan ybr geçip gitti.

3 sayfayıda okudum karnım ağrıdı gülmekten :D "Agv" sen çok yaşa emi :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

geçen edirne otobanında benim busa ile altıncı vitesi bitirmişim, bir baktım yanımdan ybr geçip gitti.

"Agv" geçmiştir kesin :queen:

Bende bu tür sorularla çok karşılaşıyorum.Benim MSX 125 tipinden ötürü her durduğum yerde ilgi çekiyor.Birileri geliyor bakıyor.Tabi ilk sordukları şey kaç basıyor.Lan 125 lik motor kaç basabilir en fazla.Zaten alet hap kadar.Bide benim cüsseye baksan bu soruyu hayatta sormazsın.Bir cevap verdim iki cevap verdim.Baktım olacak gibi değil bende sardım makaraya. Sorana ağzıma ne gelirse söylüyorum.Kimine 220 kimene 270. İşin acı yanıda şimdiye kadar hiç inanmayan çıkmadı.İnandıklarını yüz ifadelerinde anlıyor insan.Şaşkın şaşkın arkasını dönüp gidiyorlar apaçi kardeşler :)

Evet, hani arkadaşlar şu bildiğimiz 125 cc, tek silindir şehir içi kullanılan, az yakan motosiklet ile kaç km hız yaptıklarını yazıyor ya, ben de yazayım dedim. Evet, 160 KM yaptım. -yersen?

Şu kadar yazıyı okumaktan aciz adam var. bu arada 160 km yapar ama hız olarak değil yol olarak :D Arada 1 mola vermeniz şart tabi.

110 oktan benzin + iridyum buji ve bir minyatür jet motoruyla işlem tamamdır :flower:

http://www.sitewavesstores5.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=JetCat&Product_Code=P200-SX&Category_Code=TURB

Evet, hani arkadaşlar şu bildiğimiz 125 cc, tek silindir şehir içi kullanılan, az yakan motosiklet ile kaç km hız yaptıklarını yazıyor ya, ben de yazayım dedim. Evet, 160 KM yaptım. -yersen?

Arkadaş foruma geliyor adamlar diyor ki ybr 110'u geçmiyor. O kadar hıza bile taş çatlasa çıkar zaten.. Frenlemesi de o kadar hızda ne kadar iyi bilinmez.. Yahu motosikletin eti belli, budu belli. 140 km kadran var diye hepsini yapacak değil ya? Daha ne bekliyorsun ki? Dişliyi, silindiri değiştiripte hâlâ bir şeyler yapmaya çalışanlar var. Yapmayın arkadaşlar ben fazla zorlamadım fakat 100 km yapıyor bu araç. Kaldı ki bu motosikletle yapılabilecek ideal sürat 80 km o da otobanda vs. Öyle canavar bir şey olsa zaten bize kalmadan mühendisler oynardı dişliyle, silindirle, karbüratörle, egzosla.. Amacı belli bu aracın alt sınıf için ekonomik bir ürün işte şehir içi çok az yakan, sorunsuz bir motosiklet. Şahsen kullanıyorum ve memnunum. Tek ricam artık şöyle boş konuların açılmaması. Hız yapsın diyorsanız paraya kıyıp biraz daha açılın. 250 cc naked motosikletler var, cbr, ninja vb. motosikletler var mesela. Vallahi bıktım sürekli birilerine rastlıyorum benzincide vs. "Kardeş ben şu kadar hız yaptım, senin araç kaç basıyor?" :pr:

Ayrıca;

Yok motosiklet sağır kalır, şu olur, bu olur gibi boş laflara kulak asmayın. Rodajı kitaba uyarak yaptım, 2.000 km oldu şu an bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Gayet seri, tatminkar şu an için. İleri zamanlarda göreceğiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

Castrol Power1 4t 10/40 yağ kullanıyorum rodaj yağını değiştirdim. Her 1.000-1.500 km'de değiştirmeyi düşünüyorum yağı şehir içi çok yoğun kullandığım için. Vites geçişleri yumuşadı. Gerçi başka yağ kullanmadım fakat 1.000 km'ye yaklaşırken bazı vites geçişlerinde çat çut sesler geliyordu. :)

bende başlığı okudum dedım nasıl ya :D :D güzel yazmışsın eline sağlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar