HAYAT GEZİNCE GÜZEL -15-

Güzel gezi olmuş hocam hep tarihi yerler
Birgün gezerken orman çıkışı yol çalışmasında bulunan işçinin biri durdurmuştu beni
Herhalde fazla göze batmış olucamki,kendisinde dedektör olduğunu eğer bildiğim bir yer varsa beraber altın arayabileceğini söylemişti:)

bizdede senin gibi doğal longoz ormanları, denizin bulunduğu sahiller,eldeğmemiş yerler olsa bizde gezeceğiz ama yok,bizim buralarda tarihi yerler var, azda olsa bahar ve son baharda doğal güzellikleri,geziyoruz işte yusuf kardeşim! dediğim gibi gezerken ayağımıza takılan bir şeyler olsa oda yok,biz buraları sizlere,siz oraları bizlere tanıtın,saygılar.

teşekkürler yusuf kardeşim,eskişehirde gezecek yer kalmadı, her yeri gezdim,ne yapsam bilmiyorum bende senin gibi tayinimi sakarya'ya mı istesem, sakaryadaki tüvasaş'a mı istesem ne yapsam bilemiyorum,belki bereber gezeriz nedersin? saygılar.

valla Allah derim, daha ne diyim :) Bana buralarda senin gibi bi gezgin gerek :) bana seni gerek seni :)hocam öyle bi fırsatın varsa gel tabi, tabi zor kararlar bunlar, seni etkilemek istemem

valla Allah derim, daha ne diyim :) Bana buralarda senin gibi bi gezgin gerek :) bana seni gerek seni :)hocam öyle bi fırsatın varsa gel tabi, tabi zor kararlar bunlar, seni etkilemek istemem

dediğin gibi böyle kararla çok zor tabi,bakarsın iş ortamı bozulurda tayinimi isteyiveririm,saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

Çok güzel gezmişsiniz Mesut Hocam. Tebrik ederim.:cat:

vayyy sayın abim!selamlar size ve tüm hataylı motorcu kardeşlerime,saygılar.

Eskişehir de oturduğumuz halde göremediğimiz yerleri görmüş olduk sağolun varolun.....

Adana İl Temsilcisi
gerçekten belgesel tadında bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler mesut hocam.ADANA'dan selam olsun.:king:

Boludan Eskişehire selam olsun

10622918_815489895150571_4482860198039015489_n.jpg

Yine döktürmüş sün Mesut hoca :)

Maşallah, bir ömür seni izlemek nasip olsun bizlere

sağolasın VEYSEL kardeş teşekkürler,paylaştığın resim için de teşekkürler,bize bir hatıra kaldı,saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

Herzamanki gibi birbirinden güzel yerleri bizlerle paylasdiniz eline emegine saglik:rendeer:
Tesekkür ederim:cat:

ben teşekkür ederim sayın abim,bizim göremediğimiz yerleri siz bize ,sizin göremediği yerleri biz size tanıtacağız,saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------

Yolunuz her daim açık olsun üstat

teşekkürler kralaslan saygılar.

süpersiniz yine sayenizde bizde görmüş oluyoruz memleketimizin güzel yerlerini. Nice gezmelere inşallah.

teşekkürler m bulut kardeşim,sağlığımız elverdiği sürece gezmelere devam,saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

Eskişehir de oturduğumuz halde göremediğimiz yerleri görmüş olduk sağolun varolun.....

teşekkürler , bir gün tanışır beraber gezeriz inşallah,saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

gerçekten belgesel tadında bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler mesut hocam.ADANA'dan selam olsun.:king:

teşekkürler, sayın adanalı abim,ben de sizin gezi ve organizasyonlarınızı beğenerek takip ediyorum,eskişehirden adanalı abime selamlar,saygılr.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:40 ----------

Merhaba,

Keyifli bir gezi olmuş, çok keyifliydi okumak ve resimlere bakmak.

teşekkürler dostum ,ilgin için !,saygılar.

her daim yüreğinin götürdüğü yere git hocam. mutlu olmaya çalışılmaz mutlu olunurmuş,bunu bizlere gösterdiniz.selametle kalın.
ve abim yıllar önce sarıcakaya ve seyitgazide yol su baraj işlerinde çalışmıştı ,ben tarihi romanları sevdiğim için bana battal gazinin mezarını anlatır yedi metre derdi . ogünleride yad ettim sayenizde teşekkürler

her daim yüreğinin götürdüğü yere git hocam. mutlu olmaya çalışılmaz mutlu olunurmuş,bunu bizlere gösterdiniz.selametle kalın.
ve abim yıllar önce sarıcakaya ve seyitgazide yol su baraj işlerinde çalışmıştı ,ben tarihi romanları sevdiğim için bana battal gazinin mezarını anlatır yedi metre derdi . de yad ettim sayenizde teşekkürler

Gezimi beğendiğinize sevindim,Ali osman abi yahu sende kaç tane motor var,bir bakıyorum kadirga 250cc,bir bakiyorum ramzey enduro,bir bakiyorum honda cbf150, valla helal olsun,yalniz sizi ilgiyle takip ediyorum, sizi Uğur sezen ve mehmet ercan ile bir arada gorunce,kendi kendime dedimki orada birtek ben eksiktim diye düşündüm, bir gün oda olur inşallah, saygilar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bir gezi ve güzel kareler, emeğinize sağlık. Her zaman yorum yapamasam da paylaşımlarınızı keyifle izliyorum; Allah kazasız belasız nicelerini yaşamayı ve paylaşmayı nasip etsin... Teşekkürler.

Gezimi beğendiğinize sevindim,Ali osman abi yahu sende kaç tane motor var,bir bakıyorum kadirga 250cc,bir bakiyorum ramzey enduro,bir bakiyorum honda cbf150, valla helal olsun,yalniz sizi ilgiyle takip ediyorum, sizi Uğur sezen ve mehmet ercan ile bir arada gorunce,kendi kendime dedimki orada birtek ben eksiktim diye düşündüm, bir gün oda olur inşallah, saygilar.

hocam aslında bende hep tek
motor oluyor ama gezilerimde çok şanssızlık yaşadığım için o motoru derhal değiştiriyorum ki yılda 7 motor oldu galiba.bakalım cbf nekadar dayanacak :) sağlıcakla kal inşallah birgün şahsende tanışırız dünya küçük

Güzel bir gezi ve güzel kareler, emeğinize sağlık. Her zaman yorum yapamasam da paylaşımlarınızı keyifle izliyorum; Allah kazasız belasız nicelerini yaşamayı ve paylaşmayı nasip etsin... Teşekkürler.

selam düşen adam,güzel temennileriniz için teşekkürler,gezimi beğendiğinize sevindim,saygılar.

hocam aslında bende hep tek
motor oluyor ama gezilerimde çok şanssızlık yaşadığım için o motoru derhal değiştiriyorum ki yılda 7 motor oldu galiba.bakalım cbf nekadar dayanacak :) sağlıcakla kal inşallah birgün şahsende tanışırız dünya küçük

Cbf 150 iyi motordur abi,mesela ben 3 yıldır kullanıyorum hiç şikayetçi olmadım ,insallah bir gün tanışırız, selamlar.

Çok keyifli ve buram buram tarih kokan bir gezi olmuş...:cat:
Yine sunum ve fotoğraflar müthiş...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar