- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar bu motoru almayi dusunuyorum fikirleriniz nelerdir ? Tavsiye eder misiniz? http://hizliresim.com/PEJVXd
Bu sitede bu motorsikleti kullanan bir kullanıcı daha önce detaylı şekilde incelemişti. Bende baya bir takip ettim bu motorsikleti. Diğer 250'liklerden çok eksiği olduğu söylenemez tabi tek silindirli olmasını bir eksi olarak kabul etmezsek çünki çinden gelen 250cc ler tek silindir oluyor ve fiyatıda uygun olduğu için bir dez avantaj değil bence. Kronik bir sıkıntı var bu modellerde oda stok fanın yetersizliği. Motoru sıfır alanlardan bazıları hararet yaptırıp yakanlar bile var ama bilen biri için sıkıntı oluşturmamış. İkinci bir fan yada mevcut fanın büyüğünü takarsan sıkıntı olmuyormuş ve bunu servis ücretsiz olarak karşılıyor. Sen ikinci el almayı düşünüyorsun ve motorsikletin ilk sahibi acaba fanı değiştirdimi yada hiç farkında olmadan 11000 km boyunca motoru ufak ufak yedide farkında değil yada farkında olduğu için elden çıkarmaya çalışıyorda olabilir. İvmelenmesi iyi bir motor. 6. vites süs olarak takılmış bir espirisi yokgrenajlar kalitesiz. Lastiklerde iyi değil değişmesi gerekiyor. Kısacası motoru sıfır alıp üstüne 1500 liralık masraf yapsan tıkır tıkır binilecek bir motorsiklet ama ikinci eli sıkıntı yaşatır bence. Araştırıp gözlemlediğim kadarıyla bu'motoR böyle
Umarım yardımcı olabilmişimdir..
Evet megelliye baktim oda gayet iyi duruyor fakat ustune bi 2bin lira daha eklemem lazim , muhammette alip direkt kullanamazsin gibi yorumlamis yani ortalama ayni masraf bu calibreye de gider gibi duruyor baya karisti kafam , bu arada ogrenciyim ve kendi imkanlarimla alacagim icin butcem kisitli biraz,arkadaslar hem fiyati uygun olsun hemde tipi hos olan bisey olsun ariyorum , ilk baktigim cbr125ti oda biraz kucuk diye icime pek sinmedi baska markalara bakiyorum oyle
Dostum motosiklet için yorum yapmayacm ama öğrencinin halinden öğrenci anlar. Sen sana süpriz yapmayacak bir motor al. Inan gönül rahatlığıyla biniş çok çok önemli.
Ben iki tane kullandim sattim. Fabrikasina da gittim pek umrunda degil fabrikanin. Parca tedarigi yapmiyordu en son. Motor blogu kotu metaldi. Alinirmi dersen ben 2000 liralik motor derim. Gitmesine gidiyor Allah var ama dayaniklilik tartisilir.
Bajaj pulsar 200 ns![]()
Bi tezatlık yok ki selçuk calibre 250 resimde ki
Bu motordan çok şikayet var ben söylim alabiliyorsan megelli bak bence o bir tık daha iyidir
Adam reçeteyi yazmış al kullan yakıt şekil bence çok uygun. Karenajlı motor bizim ülkede sıkıntı zaten öğrencisn yedek parça fiyatlarına bir bak bence![]()
Peki senin onerebilecegin birsey var mi? Mesela zealsunlar falan var ucuz olmasi sasirtici , onlar hakkinda bilgin var mi?