Bu cezadan sonra bırakın motosiklete aynasız binmeyi motosiklet hayatını bırakmıştır.
O benzın deposu hepimize risk. Gelir trafikte sana çarpar birlikte canlı canlı yanarsınız.
plakada yok kaçaydı bari![]()
Kısacası parası olmayan İnsanlara düşmanlığım var desenize.
Adamın zaten imkani olsa binmez o motora.
Yaptıgı elbet dogru değil ama, sırf ceza yedi diye buna sevinmekte pek vicdanli bi davranis gibi gelmiyor bana.
Naked motor bu olsa gerek=)
Hocam ben adama ceza yazılmasına tepki göstermiyorum,
Benim yadırgadığım konu yazılan cezanın eğlence sebebi olması.
Polisten çok polisçilik oynamak.
Neyse kusura bakma.
Adama ödül verileceğine ceza kesmişler.Nobele aday bir icatlar silsilesi
Motoru satsa ödeyemez
Yaptıgı elbet dogru değil ama, sırf ceza yedi diye buna sevinmekte pek vicdanli bi davranis gibi gelmiyor bana.
onlarda olan şey bu arkadaşda yok.. bu arkadaş da olanda onlarda yok... misal pet şişede benzin kaç kişide vart...
hocam senin efendiğliğine hayran kaldım seni tepkiyle karşılayan arkadaşda bi o kdr kaba. keşke herkes sen kdr elit düşünebilsede bi cümleden tartışma çıkarıp olay yaratan insanlardanda kurtulmuş oluruz. ne demiş fuzuli " bu dünyada en zor şey efendi kalabilmektir" diye o yüzden aldımayın. siz gibi geniş düşünen insanlar var olsa keşke heryerde. o size tepki gösteren arkadaş ne kdr konuyu uzatmak istesede bellki yaşça ufak birisi. neyse kusura bakma demeniz bile büyüklük ve efendiliktir. bravoo :cat:
hocam senin efendiğliğine hayran kaldım seni tepkiyle karşılayan arkadaşda bi o kdr kaba. keşke herkes sen kdr elit düşünebilsede bi cümleden tartışma çıkarıp olay yaratan insanlardanda kurtulmuş oluruz. ne demiş fuzuli " bu dünyada en zor şey efendi kalabilmektir" diye o yüzden aldımayın. siz gibi geniş düşünen insanlar var olsa keşke heryerde. o size tepki gösteren arkadaş ne kdr konuyu uzatmak istesede bellki yaşça ufak birisi. neyse kusura bakma demeniz bile büyüklük ve efendiliktir. bravoo :cat: