O niye ?
Adamla dusmanligin vardi galiba?
Valla bu tarz motorlarla sokakta gezenlerin tümüne düşmanlığım var benim...
O niye ?
Valla bu tarz motorlarla sokakta gezenlerin tümüne düşmanlığım var benim...
x6 ya 100 promil alkollü binen esra ceyda kardeslere bırsey yok
Bu yazdığımdan çıkardığın sonuç bu mudur ? Ben adamın motoruna parasına mı laf söylüyorum ? Aptal gibi motorun her tarafını sökmüş, süngere oturup şişeye benzin koyup üzerine yatarak motor sürüyor. Bana göre gerizekalının teki... Savunulacak bir tarafı var mı ? Ben de yıllarca cub ve Çin motoru sürdüm, motor, aldığım gün bayide nasıl duruyorsa, sattığım günde de öyleydi. Hadi güvenliğini geçtim, zaten sinyali, aynası olmayan taşıt aracı trafiğe çıkamaz. Ben olsam bütün aynasız motorlara ceza yazarım bak bakalım bir ay sonra memlekette aynası olmayan bir tane motor kalıyor mu ? Bu vesileyle ehliyetsizleri de toplarım, herkes rahat eder.
O niye ?
Askerden önce 2007 de Antalyadan BMW 3,20İA aldım 96 model İlk sahibi bayağı hor kullanmış sanayi günlerimin birinde gaz ayarcısına gitmem gerekti, Arabada Evrak var ama sigorta geçik daha üstüme almamışım plaka yok üstünde arka koltuklar sökükaraba leş çamur içinde sanayiden çıktım 1 km ya var ya yok arada çevirme var hali ile kaçamadık girdik iyisine denk geldim izah ettim saldı dönüşte korna ile selam verdm 20 dk sonra sanayiye dönüşte,
Şimdi bunu neden anlattım niye anlattım :queen:
Arkadaşda bu türden olabilir belkide motoru topluyordu tabi nerde nasıl yakalandı oda var. Gezmelerdemiydi![]()
pet şişeden benzin deposu.bi an karadeniz mi ulen dedim ama, boluşmuş.
Yurdum dan manzaralar hakikaten![]()