Bayramın 2. günü hava güzel tabi. Çıkayım biraz dolanayım istedim.Bide yeni kask almışım bi bakiyim buda 120den sonra ıslık çalıyomu merak ettim. Aldım neyse motoru, daha 100 metre olmadan ablanın biri jipiyle görmedi beni(!)-tabi ufak tefek bi adamım (188cm 112kg)- ezmeye çalıştı, tam içimden iyi niyet dileklerimi sunarken düz yolda 40-50 km hızla giderken, ne olduğunu anlamadım, kendimi yerde buldum. Arkamdan arkadaşın biri, -vallahi görmemiş beni(!)- geldi bi güzel vurdu. Ne fren ne manevra, neyse yerde yuvarlanırken kendimi atmasam sağa bide üzerimden geçecek ve görevini layığı ile yerine getirecekken, ufak tefek sıyrıklar, gece yatağa yattığımda ayıktığım götümdeki sızlama, çorapları çıkarırken farkettiğim bacağımdaki ağrı, bileğimdeki şişlik ve yırtık pantolonla atlattık kazayı.
Kaldırdım neyse motoru, sol taraf yerde bi 10 metre sürüklendi tabi. Sliderlar olmasa haşat olacak. Ona rağmen koltuğun köşesi, hemen altındaki kuyruk karenajı, sol denge topuzu ve debriyaj maneti nasibini almış kazadan. Sadece çeyreği yolu gösteren dikiz aynasıda katlanmış içeri ama onda da çizikler mevcut.
Neyse biz tabi tuttuk falan tutanağı, uzun uğraş ve acılı bir süreçten sonra abicim sağolsuni anlayış gösterdi (!), "düz yolda birden önümde bitiverdi" yerine " arkadan geldim çarptım, eşeğim" yazdı tutanağa ve karşılıklı iyi niyet temennilerimiz ile ayrıldık kaza mahalinden.
Şimdi merak ettiğim ve bilginizi paylaşmanızı istediğim konu şunlar:
-Koruma takozu ve motor kapağı korumaları, ki kendileri güzel para ederler (yamaha sağolsun), karşı tarafın sigortasından karşılanırmı?
-Bayiye bıraksam motoru, ekspertizi ıbığı zıbığı tahminen ne kadar sürer? Otomobil ile aynı süreçmidir? Yoksa trafikte daha kabul görmemiş motosikletlere sigorta şirketleri de aynı muameleyi mi yapmakta?
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.