Ducati Diavel vardı , acemiydi galiba en arkadan gidiyordu, iç çeke çeke baktımçok güzel alet yahu.. Dönüş yolunda Tekirdağ'dan Bayrampaşa ya kadar durmadan geldik, o yordu valla
![]()
Bu arada dün 2000km bakımını yaptırdım,1900 küsür km di yola çıkmadanyağını değiştirdi, orasını burasına baktı, zinciri yağladı.. En son da yıkattı, 59 tl..
yani sende şanslıymışsın vesselam o makinayı görmek herkese nasip olmaz ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
ahh ah kim kaldı eski cıbır cılardan (hemen moda girdim :mrgreen
2011 mart dan beri üstündeyim kardeşim, ilk sahibisiyim.nasip kısmet.ama cidden satılacak motor değil şehir içi içintek sıkıntımız şehirler arası yollar :queen:
her yiğidin gönlünde bir aslan yatar ama, hayırlısı olsun ya.herşeyin zamanı var.bakalım..![]()
dediğin gibi her yiğidin gönlünde bi aslan yatıyor ama bunlarda bizim kınalı kuzumuz kıyamıyoruz büyüse de kesemiyoruz
ben alalı 1 seneyi geçti 1500 km yapmadım desem yeridir, tek kişi yollarda sıkıntı yaşanırken ben artçı ile hiç göze alamıyorum uzun yolu o zamanda km yerinde sayıyor en sonunda müzeye kaldırcam yavruyu