Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

HERKESE SELAM BEN 16 yasında öğrenciyim mototr almak istiyorum 2.el temiz bi honda cbr 125r almak isterim kaç km de almamı tavsiye edersiniz not : motor sürmeyi yeni öğrencem !!!!!!!

Ben 10-30 motul koydum,vitesler bariz rahatladı. Bu arada,şu küçük sağlı sollu farların ampullerini değiştiren oldu mu ? Bir tanesi gitmiş değiştirmem gerekli ama bir türlü çıkaramadım yerinden,püf noktası varmıdır ?

Aynen dostum MOTUL on numara, bir önceki bakımda servis honda yağ koymuştu motoruma, canı çıktı motorumun. Şuan Motul koydurdum baya fark etti motor kendine geldi :)

4 bin km bakımı geldi benim arkadaşlar ne kadar tutuyor ve neler değişiyor, kontrol ediliyor bilgisi olan varmı acaba..

kazasız sürüşler...

4 bin km bakımı geldi benim arkadaşlar ne kadar tutuyor ve neler değişiyor, kontrol ediliyor bilgisi olan varmı acaba..

kazasız sürüşler...

benim 4000 bakımı 48 lira tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam.. yağ değişti... zincir gerildi ve yağlandı. debraj ayarı yapıldı.

onlar buji hava ve yağ filtresini, yağını fix değiştiriyorlar, fiyat ondan kabarık olabilir.gittiinde durumları iyi ise kalsın de.
son gittiğimde öyle yaptım.sadece yağını değiştirip çıktım :)

bende öyle yapıyım o zaman hiç gerek yok bidahaki bakıma değiştiririm onları. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------

ARKADAŞLAR artık aile baskısına dayanamıyorum ve motorumu satmak zorunda kaldım 2014 model hiç bir sıkıntısı yoktur tricolor 4500 km de ilgilenen olursa görüşebiliriz

arkadaşlar. öncelikle cumhuriyet bayramımıız kutlu olsun :) bir sorum olcak. 2010 model son japonlara dijital gösterge uygulayabilirmiyiz acaba?çünkü o şekilli motora pek analog uymuyo ya. şimdiden teşekkür ederim

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-cbr-250-akrapovic-egzoz-183979589/detay/
ihtiyaçtan satıyorum arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba istanbulda hergün işe gidip gelmek için cbr125 düşünüyorum günlük 20-25 km gibi bi kullanım olacak hafta içi. Ehliyet için önümüzdeki iki üç hafta içinde kursa yazılacağım. Daha önceden bir kaç kez scooter kullandım onun dışında motor tecrübem yok. Ama çok uzun zamandır şoförlüğüm var. Amacım hız değil hergün şile yolundan geçip ataşehire ulaşmak. Otobüslerde katil olacağım :mrgreen: Uzun oldu kusura bakmayın sorularım şunlar. 2. elde bu işlerden anlayan uzun zamandır motor tecrübesi olan amcam ile gitmeyi düşünüyorum. 2. el alacağım arkadaş aksesuar vermezse kask-dizlik-mont-eldiven için optimum ne kadar ayırmalıyım. Aldığım motorun lastikleri stok lastik ise değiştireceğim çünkü yağmurlu havalarda da kullanmayı düşünüyorum (yeteri kadar tecrübe edindikten sonra). motora 6,500 gibi bi miktar ayıracağım ve 2011 üstü olsun stiyorum. Sizce bu fiyata bulurmuyum. 2.el alma yolunda tavsiyeleriniz şöyle yap dediğiniz şeyler varmı. 2-3 binde motorlar 7 bin tl bence mantıklı ama neden bukadar erken km ler de satılıyor bu aletler sorunlu olmasından tırsıyorum. Alırken şöyle yap sorun çıkmaz dediğiniz şeyler varmı. Her türlü yorumunuz öneriniz benim için faydalı olacaktır. Allah'ın izniyle bende yakında aranızda olacağım.

125 in gücünden memnun olmayanlar, erkenden elden çıkartmak istiyor olabilir.bu motorlar genellikle ömürlük kullanım.2011 başında aldım 21 bine dayandım kazasız belasız çok şükür.
kask 250, dizlik 75, eldiven kış 100, yaz 75, mont 150 gibi meblalar vermiştim 2011 de aldığımda.2 ay önce de michelin pilot street taktırdım 600 liraya ön arka.
2011 sonrası kasalar güzeldir ama muhakkak pratik yapın, istanbul trafiğine direk atılmayın size tavsiyem.alırken servise muhakkak gösterin motorunuzu.
kazasız belasız sürüşler şimdiden.

Cevaplar için teşekkürler peki servise gösterirken ne diyeceğim gidip ve ne kadar ücret isterler bu iş için.

Arkadaşlar motosikletimi sattım ama sizlerden ayrılmak istemiyorum en yakın zamanda sizlerle tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın..

cbr 125 r arıyorum satmak isteyen olursa bakarım bursadayım çok uzak olmasın km max 10.000

Selamın aleyküm abilerim. 16 yaşındayım. Sivastayım. Cbr 125 tutkum bu yıl başladı. Ben de aranızda olmak istedim. Öncelikle şunu belirteyim öyle ilk defa motora binen, olur olmadık her yerde hızlı gitmeye çalışan bi Genç değilim. Trafik bilgim var. Yaklaşık 4 yıldır Mondial 150 rf kullanıyorum. Çok şükür kaza falan yapmadım hiç. Motorda başıma neler gelebileceğini az çok biliyorum. İlk başta trafiğe kapalı alanlarda düzlüklerde tenha yollarda Başladım motora. Sonra alıştık tabi :) Bazen hız yapsam da hep dikkatli davranırım. Bütün olasılıkları aklımdan geçiririm. Şehirlerarası yolda 125 gördüm 150 rf ile. sağlıklı bi durum olmadığını biliyorum. Ama bikaç Kere denedim sadece. Yaz tatillerinde Garsonluk falan yaparak para kazanıyorum. En geç 2 yıla alırım inşallah cbr 125 i. Yazı biraz uzun oldu. Hakkınızı helal edin.
Kazasız belasız keyifli sürüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar