arkadaşlar motoru satıyorum cc büyütmek için http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125r-bakimli-179592555/detay/
Orijinal olan ve ortalama kullanım ve bakımdaki zincir dişli seti ve yine orijinal debriyaj balatası tahminen kaç km iş görebilir? Değiştiren olduysa kaç km'de ve orijinal parçalar için ne kadara mal olduğunu yazabilir misiniz?
avcılar/beylikdüzü/bahçeşehir/bakırköy civarlarından arkadaşlar varsa gezi/tanışma/sohbet/fikir alışverişi yapabiliriz.
Orijinal olan ve ortalama kullanım ve bakımdaki zincir dişli seti ve yine orijinal debriyaj balatası tahminen kaç km iş görebilir? Değiştiren olduysa kaç km'de ve orijinal parçalar için ne kadara mal olduğunu yazabilir misiniz?
nüyükçekmecedeyım ben herturlu varım hergun motordayım zaten çekmecede. arkadaşlar 8 bin servıs bakımı ne kadar ve neler yapılıyor bilen var mı acaba? birde sorum var arka lastiğim 4 gundur biraz iniyor şişiriyorum 32 psi ertesı gun bındıkten 1 saat sonra ınınce motordan lastıgın havası inmiş oluyor neden olabilir acaba?
1000 km 250 ml eksiltmesi normal değil arkadasım. motor ustasına göstermeni tavsiye edeceğim. Zaten 1 litre yağ alıyor motor . Ayrıca motorun yakması gerekenin iki katını yakır nerdeyse. sakın/performans kullanımda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
bu arada tim cbr125 çiler , motoru değiştirdi herhalde kimsecikler yok forumda.r:
valla ben değiştirmedim buralardayım bi ara toplanıp gezinti yapalım konusu geçti heralde komple toplanıp dağ bayır geziyorlar :flower: havalar biraz daha bozsun gelirler![]()
Selam millet, kimseden ses çıkmayınca ben de yazmıyordum. Bir ara satıp mt125 mi alsam diye düşündüm, macera ya gerek yok dedim sonra125cc satıp 125cc almakta pek mantıklı gelmedi..
Senin için hayırlısı olur inş. xj6, 4 silindir galiba, sesi de iyidir onun![]()
ne diyosunnnnnnnnn :flower: sonuçta bi alex değil amagayet iyi ses vidoları var.
(evet 4 silindir )
bu arada benim yavru tiger egsoz la muayeneden sorunsuz geçti ama xj6 alıp egsoz takarsam sorun olur heralde
birde sürekli konuşuluyor ama zincir dişlisi için ve zincir yağlamak için yağ alıcam varmı kullandığınız tavsiye edebileceğiniz.
eee bayramda yok mu bir aksiyon istanbullular?