Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Far o kadar aşşağıdaki biraz işlevli bir cam 1 metre gibi duruyor.:farao:
Ve Orjinalden Far ın üstünden cam sökülmüş gibi bir izlenim veriyor.Gelen yorumlar...
Topcase bencede her motorda aynı şekilde kötü görüntü veriyor.
Fakat arkaya soft bir çanta bağlamak için taşıyıcı gerekli.
Arkada tutacak kol bile olmadığında bir şeyler yapmak gerekiyor.
Asıl bunların sebebi benim gibi MT yi XT yerine koymaktan kaynaklı.
XTZ-700 okuması bile güzel....:)

Cam + Topcase bu motoru bitiriyor bence de.

Tamamen nacizane: Ruzgara karsi cekingenseniz, mutlaka kaskimi montumu koyacak yerim olmali diyorsaniz neden ciplak motosiklet alirsiniz abi? :)

yamaha-x-max-400-2013e-01.jpg

Boyle bir sey versek olmaz mi size :p

İsteyen alınsın isteyen darılsın, şu motorun tasarımını anlayamayan insanlar görüyorum. Yok kafası şöyleymiş, yok sanki camı çalmışlar, yok sanki kuyruk bilmemneymiş, çok küçük görünüyormuş vs, vs,

Anlamadığım nokta naked motosikletin 2 önemli olayı var, tasarımı(görüntü yani) ve performansı. 2 si de gün gibi ortada. Başka alternatifler de varken bu motoru alıp (yada almadan) eleştirmek niye :silent:

Naked dediğin pata küte rüzgarız ağzına burnuna yediğin bir motor. Neyin, hangi ön camın peşindeyiz anlayamıyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
why it is called "naked" ???

Son düzenleme:
@Redneck buyuk gwcmis olsun abi.

Bugun anadolu yakasindan avrupa yakasina geciste Zincirlikuyu girisinde arkamdaki motorlu arkadasin MT07 kullanicisi oldugunu fark ettim.

Ona elimi kaldirarak selam verdim. O da elini kaldirarak selam verdi.
Kendileri bu forumda midir? :))

@Redneck buyuk gwcmis olsun abi.

Bugun anadolu yakasindan avrupa yakasina geciste Zincirlikuyu girisinde arkamdaki motorlu arkadasin MT07 kullanicisi oldugunu fark ettim.

Ona elimi kaldirarak selam verdim. O da elini kaldirarak selam verdi.
Kendileri bu forumda midir? :))

bazen banada denk geliyo, ön camda ki stickerdan tanıyorum. sonra buluyorum kim olduğunu.
motor kullanmayan ve hiç alakası olmayan kişilere çok garip geliyo, yolda gördüğü bi adamı hemen bulması :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------

Aslında fuarıda bu sene şubat 27'ye çekmişler bakalım hocam beklicez artık umarım çok fazla zam olmaz 1.000 tlye kadar zamma psikolojik olarak hazırladım kendimi ondan fazla gelirse sıkıntı olucak :)....

Bende mayıs ayına kadar anahtar teslim 21000e kadar psikolojimi hazırladım hocam :D
çıktığı günden bu yana ki zamma bakılırsa mayısta muhtemelen abssiz 20250-20500filan olur tahminimce

Arkaşlar hepinize teşekkür ediyorum,

ön cam düşündüğünüz gibi rüzgarı kesmiyor,yüksek süratte giderken kafanızı camın altına sokarsanız sadece kafaya gelen rüzgarı keser,küçük camlar bence daha güzel gösteriyor motosikleti.

Banada öyle geliyor ABS'siz modeller 20.000 yi bulacak.

Katlanabilir plakalık aldım. Radyatör koruma aldım. Puig ön cam buldum ebay'da ve çok hoşuma gitti: http://www.ebay.com/itm/FLY-SCREEN-NAKED-PUIG-YAMAHA-MT-07-14-dark-smoke-short-version-/181534799825?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2a445137d1&vxp=mtr bunu alsam işe yarar mı? birde elcik koruması arıyorum. Motoru enduro-naked arası bir şey yapacağım

Ruzgar hiziyla akssesuar yapıyorsun hocam :) izmirin neresinden bende de ra eblue var bi ara kordonda falan oturalim makinalari fotolariz

bazen banada denk geliyo, ön camda ki stickerdan tanıyorum. sonra buluyorum kim olduğunu.
motor kullanmayan ve hiç alakası olmayan kişilere çok garip geliyo, yolda gördüğü bi adamı hemen bulması :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------

Bende mayıs ayına kadar anahtar teslim 21000e kadar psikolojimi hazırladım hocam :D
çıktığı günden bu yana ki zamma bakılırsa mayısta muhtemelen abssiz 20250-20500filan olur tahminimce

İnşallah hocam bende o fiyatlarda umuyorum mt çıkmadan önce nc alırım diyodum hem ilk büyük motor fiyatı uygundu neydi ne oldu gene öyle bi falso yemeyiz umarım...Bir anda bütçe hazırlanmıyor malaasef...

İnşallah hocam bende o fiyatlarda umuyorum mt çıkmadan önce nc alırım diyodum hem ilk büyük motor fiyatı uygundu neydi ne oldu gene öyle bi falso yemeyiz umarım...Bir anda bütçe hazırlanmıyor malaasef...

benim bütçem o zaman bile hazır olmayacak zaten. bi miktar param hazır olacak, motorumu satıcam ve geri kalanını kredi çekicem. zaten faizden gol yiyicem bide zamlar ters köşe yapmasın :):)

benim cbf150 ilk motorum mt 07 ikinci motorum ve ilk büyük motorum olacak. 250ccde para ve zaman harcamak istemiyorum. fiyatının uygunluğu da cezbediyo özelliklerinin yanında ama fiyat cazibesi kaybolursa ne yaparım bilmem :)

benim bütçem o zaman bile hazır olmayacak zaten. bi miktar param hazır olacak, motorumu satıcam ve geri kalanını kredi çekicem. zaten faizden gol yiyicem bide zamlar ters köşe yapmasın :):)

benim cbf150 ilk motorum mt 07 ikinci motorum ve ilk büyük motorum olacak. 250ccde para ve zaman harcamak istemiyorum. fiyatının uygunluğu da cezbediyo özelliklerinin yanında ama fiyat cazibesi kaybolursa ne yaparım bilmem :)

250'likle bende senin gibi vakit kaybetmek istemeyenlerdenim :) cbr125 ile 2000km yaptıktan sonra bu motora geçtim 3.500 km oldu çok şükür ne bir kontrolsüzlük ne de bir kaza yaşadım mt-07 ile. Eğer kendine güveniyorsan direk al çok keyifli bir motor gücü hissediyorsun :)

3000 km.de motorumu ilan vermiştim, normal piyasa fiyatlarına... elemanın biri aradı, ekstralı mt09 um var dedi takas da yapabiliriz, ne kadar dedim? üzerine 12 bin tl verirsen olur dedi, benim motoru adam 16 bin hesaplıyor. Mezarcılıkta, dolandırıcılıkta 1 numarayız.. Sövecektim de bir şey demedim artık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

@kilhan cam ve çanta taşıyıcıyı nerden aldığınızı sorabilir miyim?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet surmek bir vakit kaybi olmamali bence ayriyeten buyuk motor surmekte esas amac olmamali amac bu isten zevk almak olmali.buyuk motorun hakkini verip kullanamamaktansa ya da ustunde hayatimi kaybetmektense 250 likte vakit kaybetmeyi secerim benim kisisel fikrim tabiki.yalnizca 1000 2000 km kullanmakla ustalasilmaz ki yanlismiyim ya da ben cok temkinliyim bilmiyorum

250'likle bende senin gibi vakit kaybetmek istemeyenlerdenim :) cbr125 ile 2000km yaptıktan sonra bu motora geçtim 3.500 km oldu çok şükür ne bir kontrolsüzlük ne de bir kaza yaşadım mt-07 ile. Eğer kendine güveniyorsan direk al çok keyifli bir motor gücü hissediyorsun :)

Sanırım yükseltemeyen bi tek benim 5. motorum olucak fakat ilk 250cc üstü motorum :)...
İkinci ele güvenemediğimden hep 250 ccde kaldık bakalım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar