Cevabınız için teşekkür ederim hocam motorumu sattım ben 1.5 ay kadar önce ilk başta mt-07 alırım diyordum son bir kaç haftada beklenmeyen gelişmeler neticesinde bütçe epey arttı üst limit şuan 30.000 tl tüm takım taklavat hazır fuarı bekliyorum ilk gelen 2015 seriden alıcam...
Aklımda iki model var aslında cbr 650f le fazer 8 ikisinden birini alıcam honda aklımı 4 sene garanti ile çeliyor birde senelerdir artık servisine, garantilik bi durum olduğunda anında halletmelerine alıştım (gerçi 2 kere işim düştü garantiye onlarda ufak şeylerdi) lakin fazer daha çok hoşuma gidiyor birde cbr 650flerin üretiminin Tayland'a alınması biraz muallakta bırakıyor acaba diye soruyor insan sanırım fazerin çoğu parçası hala japon üretimi...
Belki iki modeli kıyaslamak doğru olmaz ama benim arada kaldığım iki model bunlar...
Fuar şubatın sonunda bakalım kafa daha ne kadar gidip gelicek gerçekten karar vermek zor oluyor

...
Onun dışında ufak tefek farklılıklara takılan biri 80 beygirmiş biri 100 beygirmiş hiç umurumda değil zaten çokda limitlerde kullanan biri değilim maksat sağlam bi all rounder sahibi olmak yaza 15 günlük bi ege turumuz var iki motosiklet 4 kişi onun dışında hem işe gidip gelicem hem hafta sonları gezicem...
Fuara kadar forumları okumaya devam ediyorum...
Ha bu arada motorsuzluk çok kötüymüş keşke fuar zamanı satsaydım

....
Edit:Bu arada yabancı forumlarada bakıyorum fazerin avrupadaki satış fiyatı muadillerine göre çok daha pahalı lakin tr'de en uygun seçeneklerden biri neden ki acaba (yamaha tr görmesin

)