2 motorumu da kapalı yer altında Otoparka 75tl'ye bırakıyorum...:wiinkk:Öncelikle Merhabalar
Otopark Ücreti Ödeyen Vardir İçinizde Benim Yerim Olmadigi İçin Ben Her Ay 75 Lira Ödüyorum Arabaninki Kac Para ki Motorun ki 75 Lira Diceksiniz...
Ama Bide Utanmadan 100 Lira Yapti 1 Aylik Motoru Birakiyorum...Sadece Cumartesi Pazar Cikartiyorm Hafta İçi Asla Cikarmiyorum...
Cbr 125 Motorum Apartmanda Yer Yok..Disari Biraksam Calarlar Direk...
Sizce 100 Lira Cok Para Degil mi ?
Ben Beşiktaş'tayım, motorsiklete 100 TL isteyen bir otoparkla görüştüm. Kaskom da var aslında ama, yine de düşünüyorum vermeyi.
Gözden çıkartabileceğim bir para aslında, napayım sizce?
50 lira veriyorum kapalı otopark şirinevlerde
Ben de 70 lira veriyorum ama kasko yapsak çalınması durumunda aynı motoru alabilecek parayı verirler mi acaba?
Ben beşiktaş merkezde oturuyorum, merkezdeki otoparklar parasıyla da almıyor. Ihlamurun sonundaki migrosun altındaki 150 TL istiyor. Şair nedim caddesinin üstündeki manavın yanından çıkan yolda 7/24 tabelası olan bir otopark var fiyatı uygun ama onun da özel motor yeri yok, beton bir alanı var, ayrıca gece motoru sokup çıkartmak yok vs diyen bir sahibi var. Ihlamurun sonunda ispark var ama güvenlik sıfır sayılır, sadece girişte güvenlik kulubesi var, pazar yeri, ve ctesi günleri aracını almak zorundasın. Belediyeye yazı yazdım, otoparkları düzenleyen bir genelge vs yok mu diye ama pazar yerindeki otoparkımız motosikletleri kabul ediyor diye yanıt yazdılar.Ben Beşiktaş'tayım, motorsiklete 100 TL isteyen bir otoparkla görüştüm. Kaskom da var aslında ama, yine de düşünüyorum vermeyi.
Gözden çıkartabileceğim bir para aslında, napayım sizce?
Ben ayda 20tl veriyorum normalde 30 öğrenci indiri mi