Otopark Ücreti Ne Kadar Veriyorsunuz?

Arkadaş parkta yer yoksa ve senin araç bir arabalık yeri işgal edecekse adam acımaz motor mu diye. Adam karına bakar. Normal arabaya ne kadar alıyor? Park kalabalık mı? Senin yüzünden müşteri kaybedecek mi? Bunu hesapla.

Motosikleti
Henüz yok.
hiç vermiyorum çünki otoparka hiç araç veya motor park etmedim.

Öncelikle Merhabalar
Otopark Ücreti Ödeyen Vardir İçinizde Benim Yerim Olmadigi İçin Ben Her Ay 75 Lira Ödüyorum Arabaninki Kac Para ki Motorun ki 75 Lira Diceksiniz...
Ama Bide Utanmadan 100 Lira Yapti 1 Aylik Motoru Birakiyorum...Sadece Cumartesi Pazar Cikartiyorm Hafta İçi Asla Cikarmiyorum...
Cbr 125 Motorum Apartmanda Yer Yok..Disari Biraksam Calarlar Direk...
Sizce 100 Lira Cok Para Degil mi ?
2 motorumu da kapalı yer altında Otoparka 75tl'ye bırakıyorum...:wiinkk:

istanbul fatihte oturuyorum...
ne kapali otoparki acik otopark bide üstüne üstün branda geriyorum motorumun üstüne arada bandanin üzerine araba park ediyorlar söve söve 2. brandayida aldirdilar...

Ben yenibosnada sordum aylık 70 tl.Saffet bulut stadının arkası karşısında polis karakolu ve askeri inzibat karakolu var.

Ben Beşiktaş'tayım, motorsiklete 100 TL isteyen bir otoparkla görüştüm. Kaskom da var aslında ama, yine de düşünüyorum vermeyi.
Gözden çıkartabileceğim bir para aslında, napayım sizce?

ümraniyede kapalı isparka bırakıyorum 67.5 civarı bir ücreti var. çok mu bence çok.

Ben Beşiktaş'tayım, motorsiklete 100 TL isteyen bir otoparkla görüştüm. Kaskom da var aslında ama, yine de düşünüyorum vermeyi.

Darkin hocam sizde de MT-125 var. Kaskoyu nereden yaptınız, kaça yaptınız, çalınmaya karşı ne kadarını karşıladılar?

İstanbul Şişlide 75 tl veriyorum dokunuyor dokunmasına ama yapcak bırsey yok kapıda cızılmesını falan gectım çalınırsa ugrasması var

Normalde işe motorla gelmem ama bugün motorla gideyim değişiklik olsun dedim. Otoparka koyarım ne tutacak ki dedim. 6 saat için benden 10 tl istedi. :) Motoru pratik olsun park derdi olmasın diye aldım, meğersem motor daha tehlikeliymiş, türkiye motor hırsızı cennetiymiş işin içine girince anladım. Motor artık hafta sonları keyif aracı olarak garajda yatacak :)

Ben de 70 lira veriyorum ama kasko yapsak çalınması durumunda aynı motoru alabilecek parayı verirler mi acaba?

Ben de 70 lira veriyorum ama kasko yapsak çalınması durumunda aynı motoru alabilecek parayı verirler mi acaba?

Çalınma ve perte çıkma durumunda hepsini karşılıyor, tabii ona göre sözleşmeniz olması gerekli.
Ben kaldırıma bırakıyorum 6 aydır, otoparka vereceğim paraya gidip kasko yaptırdım kafam rahat.

Yakınlarda bi yerde cami varsa ve bahcesi müsaitse bence ne kasko ne kilide gerek var.Ben 5 senedir bırakıyorum tek yaptıgım direksiyon kilidi daha bi çizik bile görmedim, ne de olsa her daim şüphesiz Allah'a emanet :)

Son düzenleme:
120 lira araba 60 lira otopark ücreti var koyduğum yerde. arada bir tabancayla kendim yıkıyorum para almıyolar. kapalı otopark bu arada

Kapalı küçük bir garaj yaptırdım evin arkasına 1000tl. Aylık 100 tl verceğime bi otopark çok daha guvenli hemde evimin arkasında duruyor motorum.

Ben beşiktaş merkezde oturuyorum, merkezdeki otoparklar parasıyla da almıyor. Ihlamurun sonundaki migrosun altındaki 150 TL istiyor. Şair nedim caddesinin üstündeki manavın yanından çıkan yolda 7/24 tabelası olan bir otopark var fiyatı uygun ama onun da özel motor yeri yok, beton bir alanı var, ayrıca gece motoru sokup çıkartmak yok vs diyen bir sahibi var. Ihlamurun sonunda ispark var ama güvenlik sıfır sayılır, sadece girişte güvenlik kulubesi var, pazar yeri, ve ctesi günleri aracını almak zorundasın. Belediyeye yazı yazdım, otoparkları düzenleyen bir genelge vs yok mu diye ama pazar yerindeki otoparkımız motosikletleri kabul ediyor diye yanıt yazdılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar