Otopark Ücreti Ne Kadar Veriyorsunuz?

Kanyon AVM otoparkına bırakıyorum, ama sadece eve gittiğim zaman. Onun dışında en güvenli yer İTÜ...
Kanyon AVM de özel motosiklet otoparkı var içeride, Kendim akşam vakti avm kapandığı zaman ruhsatı göstermeden yaklaşamıyorum motoruma. Yeni aldığım zamanlarda plaka değiştirmek için aşağıya indiğim zaman bana eşlik eden 4 tane güvenlik görevlisi vardı, bunu görünce güvenim tam... Aylık fiyatı 60 tl.

"M3x3l1n4" bu isimli üyeyi nasıl bulacağım bilemiyorum otoparkı sormuş ama yanıtlayamıyorum en iyisi buraya yazayım belki görür aylık 100 tl

evde kendi otoparkım var. işe motorla giderken bi otopark mafyasının otoparkı var, oraya bırakıp aylık 30 TL ödüyordum. şuan arabayla gidip 75 TL ödüyorum. 7 24 açık. belediyenin otoparkı için motosikleti sorduğumda 150 tl dediler. Allahtan memlekette mafya var.

Dostum, motorunu zorunlu haller de ve gerekli her önlemi almadan asla dışarı bırakma...! Sonra bırak sigorta ödüyor falanı,canın çok acıyor... Ben Mecidiyeköy de otoparka bırakıyorum. Gece gündüz görevlisi var ve 80 tl ödüyorum.

Obs

Motorun kaskosu var zaten.1000 tl ye groupama ya yaptırdım ilk aldıgımda.ama bu demek degil ki evin onune koyabilirim motoru rahatca.Motor gitse ne olacak kaskodan parayı alana kadar 2 ay motora binemeyecegim.Parasını da gectim.Her aksam yattıgımda motor yerindemi dusuncesiyle uyanmak istemiyorum.Yinede tesekkurler onerin icin.

Bkz : Para var huzur var😂😂 saka bi' yana 80 veriyordum dandik bi' otoparka.

ceymier, ben 125 ödüyorum, kapalı otopark, araba için de 250 lira yazıyor ama yeni araba kabul etmiyorlar. motoru da istemeye istemeye aldılar.

istanbul şişlideyim.
siz nerede oturuyorsunuz?

şişlide radisson blu 200 mt aşağısında 75 TL aylık gayet temiz bi yer yakınsanız tavsiye ederim

Esenyurt devlet hastanesinin yanında otopark buldum aylık 100tl dedi fiş alırsın bırakırken alırkende fişi geri verirsin dedi.

Ben güvenilir buldum açık otopark ama motorları 3 tarafı kapalı bir alana koyuyorlar.

100tl piyasada normal mi pahalımı başka otopark yok etrafta pazarlık yaparlarmı bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar