hocam özelden yada faceden bana ulaşırsan size fikir vermek anlamında yardımcı olmaya calısırım.Arkadaşlar merhaba az önce ufak bir kaza geçirdim. Sağolsun kavşak girişinde karşıdan karşıya geçecem diye yolun ortasında duran bir hanfendi vardı, yolun ortasında diye yavaşladım sağından geçeyim dedim bu seferde geriye doğru ani hamle yapıp önüme atladı kadına vurmamak için motoru sağ tarafa yatırdım. Ekipmanlarım tam mont dizlik kask filan bana bişi olmadı kadına da çarpmadık da yaralanmalı bişi olmadı. Sadece motoru terk ederken bişi oldu herhalde bacak aram ağrıyor. Motorda sağ sinyal çalışmıyor arıza lambası yandı iç tarafta. Gidon da sağa dönmüş tam düz tutunca teker sola bakıyor. Onun haricinde önemli bişi yok grenaj çizilmemiş bile. Servise götürücem motoru 1-2 gün içinde bu gidon düzeltme ve sinyaller kaç tl tutar acaba bilgisi olan var mı ?
[email protected]
cok masraf cıkmaz merak etme arıza almbası motor yan yattıgı için denge sensörü var ondan dolayıdır sinyal konusunda lambası sağlammı acaba ona bakmak lazım.gidon doğrultmayı sorun uygunsa yaptırın yoksa yenisi zaten 65 tl civarı.....yanı kalkıpda sizden 35-40 tl isteyeceklerse sıfır alın
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
buyrun sinyal lazım olan arkadaslar takımı 50 tl ve sanırım görüntü orjınalle aynısı
http://www.motorsikletyedekparcaci.net/CBR250-SINYAL-SAG-SOL-TK-A,PR-10132. daha önce bir kaç alısverişim oldu.bu arada gecen sinyal flaşörünü yazmıstım serviste 72 tl olan flaşörü 17 tl ye tesisatı kesip biçmeden orjınal şekilde hallettim.hatta arka sinyalim leddi orjınal hızlı yanıyordu şimdi flaşörüm orjinal gibi normal hızda yanıyor.yanı diyeceğim öyle ufak tefek şeyler için servise para bayılmayın