Üretim aşamasi dediği henüz stoklarında yok mus inşallah bir an önce stoklara girerde yedek parça sıkıntısi yaşamayiz bu arada bi sorum daha bizim yağ filtresi apeche ile kesin uyuyormu meraktan soruyorum sadece bide benim zincir problemi de sizinki ile ayni bence daha bakmadım amaServisle ilgili sıkıntılardan dolayı dediğinizi bende yapmayı düşündüm bajaj sitesine üye olup sipariş vermeye çalıştım kritik ve gerekli ürünlerden ekledim sepete almaya çalıştım sonra kırmızı bir uyarı en önemli parçalar (yağ filtresi v.b.) üretim aşamasında yazısı çıktı alamadım. Yoksa niyetim yağ falan alıp bi haftasonu söküp dağıtıp kendim yapmak. En azından hasar verirsem ona üzülürüm 15 dkkada biten bakıma sinir olmam. Elimiz az buçuk anahtar tutuyor onların yaptığını bende yaparım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:09 ----------
Akünün tahliye hortumunun ucunu kesmez iseniz iyi yaparsınız.Zira asit akıntısı; boya ve diğer malzemeye zarar verir uyarmak benden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Osiman:Zincir koruma ön parçayı dün söktüm.Zincirden gres yağı gibi kalın yağ birikmiş ısınınca oradan eriyip akıyormuş,güzelce temizledim.Benimkinde sorun yokmuş.İki cıvata var sök kapağı temizleyiver.
Tamamdir teşekkürler