önceden ön-arka İRC kullanıyordum 1-2 kere düşünce daha ürkek kullanmaya başladım özellikle virajlarda çok kötüydü... lastik değiştirince artık daha rahat giriyorum artık psikolojik mi yoksa gerçekten lastikler mi iyi bilmiyorum .... İRC düz yolda bile güven vermiyordu sanki asfalt üzerinde kendi kendine geziyor gibiydi... şimdi virajları iyi alabiliyorum ama dediğim gibi benden mi kaynaklı lastikten mi emin değilim... en iyisi Pulsar'a geçiş yapıp ilk anda lastik değiştirmek olacak...yatmada sorun yaşayabilirsin aslında eskisine göre bir derece daha zor olması lazım kullanım tarzın nasıl bilmiyorumda pek segman isteyecek motor değil ama kullandığın yağada bağlı benim 11 bin oldu hep tapa gaz giderim ki bunun en az 2 bin kmsi alt redüktör bozuk olarak gezdim hala daha yağ eksiltmei aynı ve tapa mıknatısında hiç tortu olmuyor bu arada beim makine 2011 model
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
Sanmıyorum.. Şöyle söyliyim konyada beraber ilk motorumuzu aldığımız bi arkadaşım stunt yapıyor apache ile şuanda.. onun gibi deli kullanan birini daha görmedim .. 3 aya dağılır motor diyodum ama 3 yıldır debriyaj balatası hariç parça değştirdiğini görmedim motor aksamında.. Bilmiyorum belki mekanık bı sorundur , belki kullanmayla alakalıdır belki önemsiz bi sorun vardı ama usta bulamayıp komple değştirdi.. bi çok sebep olabilir ama o km de motor yenilicek bi makine değil apache.. öyle olsa şuan almak istemezdm![]()
valla servis iyi bir yer usta da aklı başında birine benziyor...yani bu güne kadar bir yamuğunu görmedim...bazen ben değiştirilmesini istediğim şeyleri bile ( buji, yağ-hava filtresi vb. ) "daha iyi durumda abi gerek yok.." deyip değiştirmiyor bazen de ben sormadan söylemeden bazı eksiğe gediğe müdahale ediyor... ama şöyle bir şey var yedek parça, yağ bakım ve aksesuar gibi konularda hiç ucuza kaçmadım ve maddi anlamda kısıtlamadım kendimi sanırım ondan dolayı biraz rahat davranmış olabilir ...