Herkese selamlar.ben siteye daha yeni kaydoldum suan ps150 kullanıyorum ve gayet memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Herkese selamlar.ben siteye daha yeni kaydoldum suan ps150 kullanıyorum ve gayet memnunum kesinlikle tavsiye ederim
11.000 KM DE iken benimde FI beyini değişmişti garantiden 2 ay bekledim.benimkinde de ışık yanıyodu ama gidişinde hiç bi sorun yoktu.şehir içi 0,18.5-19 kuruş altına düşmüyor uzun yolda da 16 kuruştan aşaya indiremedim.nasıl yakıt cimrisi diyolar psi ye anlamadım.
ben her zaman objektif olmayı kendime misyon edinmiş bir insanım ancak 1.yamaha xenter ise 2.honda ps 150i'dir.sym markası,kymco markası,aprilla scarabeo vs bunlar inanın bana rezalet ötesitürk parası ile 5 para etmez...
evet bu sadece bu model için değil tüm motorlar için gecerli ancak asla eskisi gibi olmuyor lakalarda kırılıyor.Arkadaşlar bizim plastik grenajları tamir ettirmek mümkün mü?
Slm herkese ben de ps150 almak istiyorum daha önce dylan 150 gilera wxr200 piaggio fly 100 kullandım forumlarda dikkatimi çekti biçok kişi beyin enjeksiyon sorunu yaşamış bu gerçekten bir kronik sorun mu yoksa aşırı ısınmayla flan ilgili olusabilen bir sorun mu fly100 de de beyin ateşleme sorunu yaşamıştım sattım cevaplarsanız sevinirm tesekkürler. ( beyin sorunu gerçekten korkutucu miğde bulandırıcı )