Arkadaslar meraba siz mt07 kullanicilarina bir sorum olucak istanbul ici kullanimda bir depoyla kac km yapiyosunuz canavar ne yakiyo sehirici ?
50 tl ile 225 km civarı yapıyorum
Arkadaslar meraba siz mt07 kullanicilarina bir sorum olucak istanbul ici kullanimda bir depoyla kac km yapiyosunuz canavar ne yakiyo sehirici ?
50 tl ile 225 km civarı yapıyorum
cajamarca kardeşim senınle bı goruşelım tanışalım bende adapazarında basska mt7 yokmu dıye merak edıyordum zorunlu değıl ama değıştırsen motorun yararına olur daha uzun omurlu olur
Arkadaşlar manetleri değiştiren var mı? 30$ a ebay de satılan manetler burda 200 liradan fazla paraya satılıyor bi fikrinizi alıyım dedim![]()
Arkadaşlar manetleri değiştiren var mı? 30$ a ebay de satılan manetler burda 200 liradan fazla paraya satılıyor bi fikrinizi alıyım dedim![]()
Yamaha'ya ulaşabileceğimiz bir sonraki mt 07lerin ne zaman geleceğini öğrenebileceğimiz bir merci var mı?
Fazer'ıma takmıştım kendim ebayden getirtmiştim siyah spor manet. Frende çok rahattım ama debriyaj sert olduğu için kısa manet zorluyordu sonra zaten pert ettim gittiUzunluğu ayarlanabilenler var biraz daha pahalı oluyor ama daha kullanışlı oluyor.
Benimde size sorum şu arkadaşlar. Yamaha'ya ulaşabileceğimiz bir sonraki mt 07lerin ne zaman geleceğini öğrenebileceğimiz bir merci var mı?
MT-07 ile tek teker denerken kaza yaşanmış. (Videodaki arkadaşlar belki aramızda olabilirler)
Trafiğe açık bir yolda hem kendilerini hem de başkalarını tehlikeye sokan, riskli bir deneme bence.![]()
Görüntüyü çeken arkadaşta ucuz atlatmış.
https://www.youtube.com/watch?v=8iS_fw2Q83I
Ankara bayisinde MT-07 görmüştüm sanki. Bi arayıp sormakta fayda var.
aranel suan duzcede 3 tane mt07 kuzu kuzu yatıyor haberın olsun
MT-07 ile tek teker denerken kaza yaşanmış. (Videodaki arkadaşlar belki aramızda olabilirler)
Trafiğe açık bir yolda hem kendilerini hem de başkalarını tehlikeye sokan, riskli bir deneme bence.![]()
Görüntüyü çeken arkadaşta ucuz atlatmış.
https://www.youtube.com/watch?v=8iS_fw2Q83I
Sadece Denizli bayisinden alma imkanım var 36 aya kadar ödeme imkanı sunuyorlar o yüzden soruyorum bundan önceki partide 1 tane getirtebildiler o da abs siz modeliydi.
Videoyu çeken arkadaş kaçarken arkadan bir aracın da kazaya karışmamış olması büyük bir şans bence. Öyle bir durumda en az 2 ölü olacaktı bu olayda.
Çok yanlış hareketler. Bu tür denemeler trafiğe kapalı alanda ve tam ekipmanla yapılmalı...
---
Bu durumda soruyu Denizli bayisine sormanız daha mantıklı görünüyor. Çünkü her bayinin distribütörle ilişkisi farklı olabiliyor.
nerden ve ne kadara aldın acaba fotografı falan varsa super olurDostum ben aldım, kullanıyorum. Motosikletim Race Blu, manetleri de titanyum renk aldım. Depo rengine yakın. Gayet memnunum. Tavsiye ederim.
nerden ve ne kadara aldın acaba fotografı falan varsa super olur![]()
Benden farkları yokGeçen ay başında gelen partide bir tane mt07 bir tane mt125 geliyor dediler sordum abs'li mi ne renk diye, bilmiyoruz ne gönderirlerse o yanıtını aldım neyse gelmiş makina beni aradılar kırmızı abs li gel sandık kıralım diye gittim kartonu kaldırınca abs li olmadığını ben anladım
Saydığınız bayiler sürekli stoktan sıfır motosiklet ilanı veriyor ben buradaki bayiye sorunca ne zaman gelceği belli değil yanıtı alıyorum.