- Katılım
- 6 Ara 2010
- Mesajlar
- 2,175
Selamlar, ehliyetti eğitimdi derken eşime 2012 model 20.000km de bir ybr aldık. 2-3 ay oldu işe gidip geliyor 1-2 defa 2 motur şehir dışı bile yaptık. Şimdilik motorun herşeyinden memnunuz. Az benzin yakması, yedek parçaların, lastiklerin ucuzluğu, kıvrak olması, hafif olması harika.
Malum havalar soğumaya başladı, orijinal siperlik neredeyse hiç işe yaramıyor, en azından karın/göğüs bölgesine rüzgar gelmesini engelleyecek bir cam/siperlik arıyoruz. Piyasada bol bol var ama sormadan almayalım diye düşündüm. Önceden alıpta memnun olan, bağlantıları sağlam, camın açısı sayesinde rüzgarı güzel savuran fazla pahalı olmayan bir cam için önerileriniz var mı?
teşekkürler...
Hayırlı olsun,güle güle binin.
Cam çok faydalı kullanırsanız rahat edersiniz. Benim tavsiyem camın uç kısmı öne kıvrık olanından alın, çünkü rüzgar hep kaska gelmeye başlıyor cam takınca, kıvrık olması daha iyi olur.