Yürekçe'nin vardır bir bildiği! Yarın yazar..
beraber gıdeIım abı ben kayboIurum yoksa..
Yürekçe'nin vardır bir bildiği! Yarın yazar..
beraber gıdeIım abı ben kayboIurum yoksa..
pozcu postanesinin önünden katılabilirim size bu taraftan geçecekseniz eger..yarın bız ertoros ile beraber geleceğiz devlet hastanesının ordan..
Muğdat camii önünde buluşalım..19:15
Biz bugün lük kahve evinde toplanalım bence sonrasına orda karar veririz katilim ne kadar olursa artık..KAHVE EVİ sahilde değil arkadaşlar...
babil kavşağının viranşehire uzanan cengiz topel caddesi üzerinde...
sahilde buluşulacaksa sahildeki akina cafe de olabilir.
ama en mantıklısı mezitli belediyesi önünde toplanıp daha ucuz temiz olan bildiğim bir cafede oturabiliriz.
0 505 598 39 13
benim irtibat no...
arada bir kapalı olabilir, bir hatla konuşurken kesildiğindendir.
bana ulaşan herkese detay verebilirim.
toplantıya giriyorum şu an. öğlen gibi gelen soruları cevaplayabilirim
görüşmek üzere
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
Cvp yazan yok. Benyine de akşam 20.00 da kahveevinde olacam...
Biz bugün lük kahve evinde toplanalım bence sonrasına orda karar veririz katilim ne kadar olursa artık..
Üye olsun olmasın, herkesi yarın akşam bekliyoruz,arkadaşlar..
:thumleft:
Güzel oldu güzelKatılım için herkese teşekkür ederim..
Kardeş 1 telefonuna bakar atlar geliriz yaniErkan ve Ramazan abi den ayrıldıktan sonra eve 300 metre kala bır arac onume dıreksıyon kırdı.. tanıdık bırı zannettım fakat dusuk bır suratle gıtmeme ragmen saga dogru aracı uzerıme kırmaya devam ettı. herneyse kaIdırıma az bır mesafede durdum ve ck hızIı bır sekıIde motordan asagıya ındım . yol bomboştu adama bıIerek mı yapıyosun asagıya ın dememIe aractakı kucuk cocugun bızı ızIedıgını farketmemIe adam ozur dıIemeye basIadı..
gercekten görmedım vs demeye basIadı.BiIerek mi yapıyosun? kornaya basıyorum duymuyor musun? vs ufak bır agız daIasından sonra gecenın şerridir diyip eve gectım. herneyse kaza vs atIatmadan fakat boyIe dıkkatsız surucuIerın oIdugunu bıIerek YoIa devam edeIim.
özellikle geceleri yol boşken..
Organizasyonlara katılan arkadaşların hepsi SS mi kullanıyor? Biz chopper ile katılamaz mıyız?Sonra yolda gazlarsanız yetişemeyiz size
![]()