[Mersin - MT]

izo

Çarşamba günü için daha fazla kişi katilsin arkadaşlar canlansin biraz konu

Arkadaşlar tekrar selamlar.

1-2 sayfa önce de bahsettiğim gibi motosiklet işinde yeniyim. Mondial 250 MCT motosikletim var ancak, motosiklet çevrem ve geçmişim olmadığı için, bakımları veya arızaları için hangi ustaya güvenebilirim bilemiyorum. Sonuçta bir japon değil bu motor ve iyi ustalar (yamaha, honda ustaları) ilgilenmek istemeyebilirler, siz kimi önerirsiniz Mersin'den? Evim üniversite yolunda.

Bir de aksesuar vs için nerelere bakabilirim? yan deri çantalar felan almak istiyorum.

Bir sorum daha var, motorun benzin deposunun kenarlarında ufak boya kalkmaları var, onları bir kaportacıda macunlatıp boyatmak istiyorum ama yine motosiklet kaportası ile ilgilenebilecek bir kaportacı önerebilirseniz sevinirim.

Görüşmek üzere, güvenli sürüşler iyi günler.

Arkadaşlar tekrar selamlar.

1-2 sayfa önce de bahsettiğim gibi motosiklet işinde yeniyim. Mondial 250 MCT motosikletim var ancak, motosiklet çevrem ve geçmişim olmadığı için, bakımları veya arızaları için hangi ustaya güvenebilirim bilemiyorum. Sonuçta bir japon değil bu motor ve iyi ustalar (yamaha, honda ustaları) ilgilenmek istemeyebilirler, siz kimi önerirsiniz Mersin'den? Evim üniversite yolunda.

Bir de aksesuar vs için nerelere bakabilirim? yan deri çantalar felan almak istiyorum.

Bir sorum daha var, motorun benzin deposunun kenarlarında ufak boya kalkmaları var, onları bir kaportacıda macunlatıp boyatmak istiyorum ama yine motosiklet kaportası ile ilgilenebilecek bir kaportacı önerebilirseniz sevinirim.

Görüşmek üzere, güvenli sürüşler iyi günler.

merhabalar
evin üni yolunda ise kale yolunda eski samma motor suan ise motoracing var Ahmet usta. veya suan ben motorumu evime daha yain oldugu için ozgur cocuk parkinin orada kanuni servisi var Mehmet ustaya yaptriyorum.
Aksesuar konusunda da bldgim harput motor veya pozcu ust gecidinin oradaki motosilet magazalarina bakilabilir.
kaporta konusunda da ben gelecek hafta bir kac parcayi boyatacam. istersen sende gelip gorusebilirsin.

iyi günler

merhabalar
evin üni yolunda ise kale yolunda eski samma motor suan ise motoracing var Ahmet usta. veya suan ben motorumu evime daha yain oldugu için ozgur cocuk parkinin orada kanuni servisi var Mehmet ustaya yaptriyorum.
Aksesuar konusunda da bldgim harput motor veya pozcu ust gecidinin oradaki motosilet magazalarina bakilabilir.
kaporta konusunda da ben gelecek hafta bir kac parcayi boyatacam. istersen sende gelip gorusebilirsin.

iyi günler

Merhabalar.

Tavsiyeler için teşekkürler. Motoru aldığımdan beri ufak tefek şeyler için hep Kuyuluk yolundaki İsmet Usta'ya gittim. Yani adamdan pek şikayetçi de değilim aslında, pratik, kafa da çalışıyo ama yine de bi başka usta görüp tanımak lazım diye düşünüyorum. Ahmet Usta'yı deniyeceğim.

Pozcu üst geçidin neresinde motosiklet mağazaları varmış ya, nasıl dikkat etmemişim? Oraya da bir bakacağım. Kaporta işi için de beraber gidebiliriz hocam, hem tanışmış da oluruz. Cumartesileri 3-4'ten sonra boşum ben, hafta içi 6'dan sonra.

Görüşmek üzere.

Merhabalar salı günü mersinden çıkıp muğla marmaris arası akyaka beldesinde azmakbaşı campingte bir kaç gün çadır açıcam toplamda gidiş geliş 1500 km olacak bana eşlik edecek varmı ..?

Merhabalar.

Tavsiyeler için teşekkürler. Motoru aldığımdan beri ufak tefek şeyler için hep Kuyuluk yolundaki İsmet Usta'ya gittim. Yani adamdan pek şikayetçi de değilim aslında, pratik, kafa da çalışıyo ama yine de bi başka usta görüp tanımak lazım diye düşünüyorum. Ahmet Usta'yı deniyeceğim.

Pozcu üst geçidin neresinde motosiklet mağazaları varmış ya, nasıl dikkat etmemişim? Oraya da bir bakacağım. Kaporta işi için de beraber gidebiliriz hocam, hem tanışmış da oluruz. Cumartesileri 3-4'ten sonra boşum ben, hafta içi 6'dan sonra.

Görüşmek üzere.

telefon numaramı ve iletişim bilgilerimi paylaşmiştim elimden gelen bir yardimim olursa ne mutlu bana.
gorüşme üzere

Mersin İl Temsilcisi
sabah mı akşam mı? ona göre vardiya değişmem gerekecek. öğlen 3 te işte olmam lazım vardiya değişirsem 3 te çıkıcağım.

elbette ki akşam 8 ( yanai 20,00 )

gelmek isteyenleri görelim ???

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------

Merhabalar.

Görüşmek üzere.

bana ulaşırsan mezitli bölgesinde yuardımcı olurum dostum...

Bu sefer motorla değil arabayla :)Fakat şunu diyebilirim.Gideniniz olmuştur belki.Harika yollar,harika manzaralar.Çok güzel virajlar var.
Fakat trilyon verseler.125-150-250 lik motorla gitmem.Düşük cc motorlarla gitmek işkence resmen.Çok yükseklere çıkıyorsunuz birden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Yavaş yavaş plan kurdum.İnş gelecek sene büyük cc alırsam ilk buraya gideceğim.Enduro tabi :)
Çam kokuları çok pis kafa yapıyor bu arada

Son düzenleme:
bana ulaşırsan mezitli bölgesinde yuardımcı olurum dostum...

telefon numaramı ve iletişim bilgilerimi paylaşmiştim elimden gelen bir yardimim olursa ne mutlu bana.
gorüşme üzere

Teşekkürler ikinize de, profillerinizden telefon numaralarınızı alıp kaydettim. En kısa zamanda iletişime geçeriz.

Ali, sanırım Kimya Mühendisliği okuyorsun, yanlış okumadıysam. Ben de MEÜ Kimya mezunuyum ama FEF :)
Muhabbet için bi kanal daha çıktı işte :)

gj7B0L.jpg
AZ9plp.jpg

MERSİN MT bu hafta Kanlıdivane-Kızkalesi gezisindeydi..:queen:

Mersin İl Temsilcisi
oh oh ohh...
çarşamba günü 2014 ün ilk toplantısını yapıyoruz yani..

saat 20 kahveaevinde ya da istediğiniz herhangi bir yerde.

izo

oh oh ohh...
çarşamba günü 2014 ün ilk toplantısını yapıyoruz yani..

saat 20 kahveaevinde ya da istediğiniz herhangi bir yerde.
Üstad tam bilgim olmamakla beraber bişey söylemek istiyorum. Viranşehir sahili 18:00 den gece 01:00 e kadar trafiğe kapalı olarak hatirliyorum. Motorla giriş yapabilecekmiyiz Kahve evi nin önüne kadar ?

Üstad tam bilgim olmamakla beraber bişey söylemek istiyorum. Viranşehir sahili 18:00 den gece 01:00 e kadar trafiğe kapalı olarak hatirliyorum. Motorla giriş yapabilecekmiyiz Kahve evi nin önüne kadar ?

bende bıImıyrum ama yakın bı yerde haberIesırız ertrsIa beraber geIırım ben :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar