1750 km sonunda yeterince viraj fren slalom vs calistiysaniz neden olmasın. Ama 1750 km biraz erken gibi bence. cubin motor gücü drift in yarısı kadardır muhtemelen. Wolf te aşağı yukarı drift in iki katı. Biraz tehlike yok değil. Ama iyi fiyat vermiş arkadaşınız.
Evet bu zamana kadar panik fren,slalom çalıştım bindiğim her zaman. Yaşadığım yer küçük olduğu için 5dk geziyorum mekan bitiyor

o yüzden km az benim. 600-700kmsi uzun yolda zaten. Virajlarım çok iyi sayılmaz. Şimdiye kadar hep temkinli gittim o yüzden viraj çalışmadım. Fiyat konusunda 2800 istedim. Çünkü bakınca çok binmeden o kadar zarar etmek istemedim.
bence başkalarını dinleme, 250cc motor büyük motor değildir, drfitten biraz daha atiktir, abartılcak sürülmeyecek kadar değildir, drifti ilk kez kullanana kadar wolf alınır binilir kardeşim, başlangıc motoru wolf cbr 250 olabilir, herkesin abartmasına bakma sen, wolf 160 yapıyor diye herkes sanıyorki, 4 saniyede 100 e çıkıyor, öyle bişey yok, wolf basit sürülebilen bir motordur, al sür hiç zorluk cekmezsin.
Abi sıkıntı gücünden ziyade ağırlığında benim için. Çünkü kendimi biliyorum tıngırdaya tıngırdaya giden bir sürüş stilim var

şimdi yaşadığım yer ilçe olunca her yol düzgün değil. Bazen motoru park ederken itmek zorunda kalıyorum vs. Yani fizik gücümü kullandığım zamanlar oluyor. Şimdi drift 130 kilo, wolf da 180 kilo. Arasında benim kilom kadar fark var. Baya da cılız biriyim( 45-50 kilo,1,67 boy var). Acaba diyorum ihtiyacım olduğunda motoru taşıma,itme konusunda zorluk çeker miyim ?
Bende 250 cc ye gecmek istiyorum 9.000 kmdeyim drifte artık bisiklete biner gibi biniyorum sehir icinede sehir dısınada yetmiyor 250 cc de bir süre sonra yetmesse diye endiselerim var

motosiklet dedigin 4 silindir olmalı egzoz seside o biçim

almışken 2 silindirli enduromu alsak v strom dl 650 gibi makineler düsük sele yüksek gidon tam yol motoru sakin gidilirse 4 lt benzin yakıyormuş 600 cc alıp birdahada satmama gibi niyetim var 2.700 iyi bir fiyat bende bayram sonu yada diyer sezon acılışına dogru satarın inşlhh alt limit 250 cc olmalı belki o bile yetmiyecek bir süre sonra
Konyalı naptın sen

benim o vstromu şuanki tecrübeyle sürmem imkansız

evet sesi güzel 4 silindirli makinaların hem de fena, ama şimdilik onlarda gözüm yok. Alacak param da yok zaten.

Bana motorum yaşadığım yerin şehiriçinde yetiyor. Ama uzun yolda tam bir eziyet oluyor. Tarzım da naked buna kesin karar verdim. Wolf,duke bu iki modelden birini istedim. fiyatını ve Facebookdaki oluşumunu göz önünde bulundurarak wolfu seçtim
2700 bana biraz düşük gibi geldi ama sanırım herkes güzel fiyat olduğu konusunda hemfikir ? 3000+plaka+ruhsat=3200-3300 arası bir şeye denk geliyor. 500-600 lira zarar ediyorum 1750km için. Doğrusu 2. Elin fiyatı böyle olmalı sanırsam ?