200 cc muazzam güçlü bir şey ona lafım yok beğeniyorum lakin beni zorlayan şey motorun ataklığı.. ben bu ataklığı iyice alışana kadar istemiyorum![]()
dostum muhtemelen senin motorda dereceli egzantirikde vardır,
sadece onu eskiye cevirip ön dişliyi biraz buyutursen anı gaz acmalarındaki ataklık ortadan kalkacaktır.
ama ne yaparsan yap gene cc gücüne geri dönmez
nadiren de olsa forumda daha yavaş gitmek isteyen, cc küçültmek isteyen insanlar varmış gözlerim yaşardı. ayrıca arkadaşı da tebrik ediyorum.bu gün af edersiniz bir b*k yedim gittik 200cc ye yükseltilmiş aslı 125cc bir motosiklet aldık.. stop ettire ettire kalkışı ve vitesi kısmen öğrendim fakat motor deli fişek mübarek "sen in ben bir fırlayıp geleyim" der gibi bir hali var anlayacağınız çok seri ve bu benim gibi yeni başlayan birini çok strese soktu kullanamıyorum rahat rahat. Ne yapabiliriz kalkarken zıplamaması için ? ağır ağır aheste aheste kalksın istiyorum.
nadiren de olsa forumda daha yavaş gitmek isteyen, cc küçültmek isteyen insanlar varmış gözlerim yaşardı. ayrıca arkadaşı da tebrik ediyorum.
125 olmasa da olur ataklığı olmasın yeter. ön dişliyi büyütüp denemek lazım o zaman.
stop ettire ettire kalkışı ve vitesi kısmen öğrendim fakat motor deli fişek mübarek "sen in ben bir fırlayıp geleyim" der gibi bir hali var anlayacağınız çok seri ve bu benim gibi yeni başlayan birini çok strese soktu kullanamıyorum rahat rahat.
arka dişli mi ön dişli mi karar verin..? biriniz arka biriniz ön diyorsunuz kafa karıştı.:sunny:
önü büyütürsen tork düşer, motor tabiri caiz se zorlanır
ama arkayı buyutursen tork artar motor daha cok hoplar ama nefesi erken kesilir.
vitesleri daha cabuk bitirir
200 cc yapılıpda dişlilerle oyunanmadıysa tork baya vardır![]()