arkadaşlar yakın zamanda 1000 bakımı yaptıran varmı??Antalya nebioğulları 1000 bakımına 300 tl istiyor..çok fazla geldi bana...
yok artık yaaa o nedir arkadaş, ben 180tl para verdim 1000 bakımına. kesinlikle öyle bir fiyat ödeme deriö.
arkadaşlar yakın zamanda 1000 bakımı yaptıran varmı??Antalya nebioğulları 1000 bakımına 300 tl istiyor..çok fazla geldi bana...
valla atakan cok ıyımış yahu ne zaman yaptırrrdın bakımını gezıden sonra mı bu arada yağ fıltresını değıştırdıler dımı bende senın oraya bakımamı gelsem ne yapsam
yok artık yaaa o nedir arkadaş, ben 180tl para verdim 1000 bakımına. kesinlikle öyle bir fiyat ödeme deriö.
harun hayırdır motoru satılığa çıkarmışın yoksa sıkıldınmı makınadan sakın ev alıcam evlenıcem deme
ne alıcan pekı kendıne z800 muevliyim zaten sezon bitti sayılır satılırsa
4 silindir alabilirim gelecek sezon
ne alıcan pekı kendıne z800 mu
koruma takozu ve demiri işini nasıl çözdünüz arkadaşlar...
Benim ilk motorum MT-07...Daha öncesinde motosiklet tecrübem yoktu.Boyum 1.90 kilom 95 yaşım 33.Yaklaşık 15 yıldır kazasız otomobil kullanıyorum. MT-07 için kaporayı verdikten sonraki bekleme sürecine honda güvenli sürüş 1 sıkıştırdım..Eğitimden yaklaşık 1 hafta sonra da race blue abs 07 mi teslim aldım. Rodajı bitirince Güvenli sürüş 2 ye gittim. Şu an yaklaşık 5000 km deyim..Vukuat yok.
Bana büyük motorla başlamamam yönünde çok görüş belirten oldu.Sana da olacaktır.Saygı duyarım ama bence başlanabilir. Bu tamamen senin yeteneğinle,trafik tecrübenle,kendine hakim olabilmenle alakalı.Küçük hacimli motorlara göre frenler daha iyi,amortisörler daha iyi,bir aradan kaçman gerektiğinde kaçabiliyorsun..Bence kısacası daha güvenli..Ekipmanını eksik etme ve kendine hakim ol yeter.Bir de eğitim şart![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-mt-07-uyumlu-keiti-motor-koruma-takozu-176768446/detay
ben bunu aldım gayet güzel. ama içinden çıkan civatalar bizim motora uymuyo başka civata alman gerekiyor.
yine sahibinden den paslanmaz radyatör koruma aldım 50 tl civarıydı.
Selam arkadaşlar Motorsiklet eğitimi aldıktan sonra mt-07 almak nekadar doğru olur ? ufak 125lik motorlarla uğraşmak hiç istemiyorum. Direk mt-07 ile başlangıç yapan arkadaşlar neleri öneririsiniz teşekkürler.
Aslında durum şöyle,
Tabii ki daha düşük güçlü bir motosiklette en az bi 5 bin km yaptıktan sonra büyük cc'ye geçmek daha mantıklı olsa da,
Sabırlı ve soğukkanlı bir yapınız varsa, mt-07 ile de gayet güzel başlangıç yapılabilir.
Zaten yurtdışında bazı ülkelerde mt-07 için "iyi bir başlangıç motoru" derler.
Ancak Türkiye'deki yol şartları, trafikteki sürücülerin kalitesi ve motosiklete bakış açısı gibi konuların hepsi, bizlere dezavantaj olarak yansıyor.
Bence yol haritanız şu şekilde olabilir :
Kaliteli ve tam ekipmanlar (2000 tl civarı harcayacaksınız)
Honda Gs1 eğitimi
Ehliyeti almak
Sonra mt-07 ile Gis Parkta hakimiyet eğitimi
1000-1500km kadar risksiz yerlerde ve şartlarda trafik tecrübesi
Honda Gs2 eğitimi
Benim ilk motorum MT-07...
Bana büyük motorla başlamamam yönünde çok görüş belirten oldu.Sana da olacaktır.Saygı duyarım ama bence başlanabilir. Bu tamamen senin yeteneğinle,trafik tecrübenle,kendine hakim olabilmenle alakalı.Küçük hacimli motorlara göre frenler daha iyi,amortisörler daha iyi,bir aradan kaçman gerektiğinde kaçabiliyorsun..Bence kısacası daha güvenli..Ekipmanını eksik etme ve kendine hakim ol yeter.Bir de eğitim şart![]()
arkadaşlar selam. 10 gün yurtdışındaydım yeni geldim. özellikle dikkat ettim viyana'da ve budapeşte'de birer tane mt-07 gördüm. ama daha yaygın olacağını sanıyordum. zamanla herhalde.
motor 10 gün kadar yattı. geldim kapalı garajda üzerine boş bir kola kutusu konmuş şekilde buldum motoru. yalnız anlamadığım şey arka teker çok kaymaya başlamış onu çözemedim. bir dengesizlik var. lastik havasını bir kontrol edeyim. ön 33 arka 36 yazıyor kitapçık. belki yağ bulaşmış da olabilir. bir kere de ön teker salladı düz giderken. akşam biraz yol yapıp kontrol edeceğim.
150 lira benzin yak izmire git(izmoto) daha iyi abi 300 lira 1000 bakim nedir!?
Ben haftaya 6000 bakima gidecegim burada o bile 300 degil 160 lira.