Selamlar. Bende 1 haftalık msx kullanicisiyim. Henuz 250 km yol yaptim. Ilk depoyu bugün bitirdim. Bu ilk vitesli motorum. Daha once yazlikta kullandigim Çin mali bir scooter vardi. Ama yazlik yerde motor kullanmak ile istanbul trafiginde kullanmak baya bir farkliymis.
Neyse motorumu aldığım 2. gunde birde kaza yaptim. Motorda bir suc yok. Tamamen tecrub3sizligimin kurbanı oldum. Sokaktan onume bir araba atladi ve ben panikle hem kaçmaya calistim hemde on frene asıldım. Sonuç kaçınılmaz asfaltla yakın temas. Bende birsey yok cok şükür. Giysilerim tamdi ama daha 2 gunluk motorun sol sinyalini kırdım. Sinyali bantlayip devam ettim. Yaptirmiyicamda. Nazarlik olarak dursun

Motora gelince. Kullanmasi gercekten cok zevkli. Henuz rodajda olduğundan ve tecrube eksigim oldugundan motoru cok zorlamiyorum. Bir begenmedigim yani selesinin sertliği. 1000km de yumusar diyorlar. Sabirla bekliyoruz.Birde kazadan dolayı birkaz ürkek kullaniyorum. Tecrubelendikce ve daha rahat kulandikca yine yorumlarimi yazarim.