- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese merhabalar, uzun zamandır forumu takip etmekteyim henüz üye oldum. Kıbrısta ikamet ediyorum 22 yaşındayım ve yardımınıza ihtiyacım var. Yıllardır scooterım vardı motor tecrübem var vitesli motorum olmadı ama kullandım, başlangıç için ikisininde iyi olduğunu biliyorum. 7 yıldır istediğim race motoru alma fırsatım doğdu 1 ay içinde 2. el alacağım, aklımdaki tek motor ninja 250r dı. Honda cbr 250r hiç düşünmedim çünkü fiyatları aşağı yukarı aynı olmasına rağmen ninja daha kaslı çift silindir motoruyla daha güçlü ve beygir olarak da 5 6 beygir fazlası var, görünüş benim için çok önemli. Son dönemde aklımda yzf r125 takıldı ben daha önce gelenleriniz olduysa girnede ikamet ediyorum ev okul arası kullanacağım şehir içinde 5 10km lik mesafelerde. ninjayla yamahanın gücü zaten tartışılmaz ama yamaha gösteriş olarak kesinlikle ninjadan üstün tork, 0-100 ve son hız tabiki farkediyor ama derseniz kardeşim kaç kere son hızını görecek kadar uzun yola çıkacaksın çok nadir olur. Bu ve 2. elde ninja ve yzf nin fiyat farkını düşününce aklıma takıldı. Kawasakinin adaya girişi hiç olmadı sadece türkiyeden benim gibi getiren arkadaşlar varsa vardır yamahanın ise burda bayiisi var yedek parça açısından. Ya kardeşim sen zaten şehir içinde kullancakmışsın al bi yzf benzini daha uygun olur millet görünce başına üşüşür kaslı güzel motor mu dersiniz yoksa almışken ninja al daha seri gücüde seviyosun bastımı gider mi dersiniz 2 motorada aldığımda egzoz takacağım ses için ama yamahadada duyulmazmı ses görüntüsü yetermi dersiniz hem üstüne binip kullanmış hem bu işlere yıllarını vermiş abilerime kardeşlerime sormak istedim yardımlarınızı bekliyorum.