Bu tip konularda da yardımcı olabiliriz burada sadece kamera degil videolar edit ve nete yükleme konusunda da...
Bnm bildigim kadarı ile download hızımız ile upload hızımız arasında cok cok fark var 8 mbit ile indirdigimiz bir şeyi 1 mbit ile nete yükleyebiliriz ki youtube videoyu işliyor ondan sonra izleyiciye sunuyor bazen de harici program ile işlenmiş (ne kadar az işlem görse de imzası kalır) bir video yıytube için düşük kaliteliymiş gibi algılanabiliyor basıma gelmişti tam anlayamamıştım ama tahminim bu yönde idi sizin basınıza gelen de bu olabilir
Upload hızımızın yavaşlığı düşük bi ihtimal ama olabilir
İkinci parti programlarında "save as" protokolleri olabilir...
Bilgiler için teşekkür ederim, sorunu internetten araştırınca "movie maker"'ın proje dosyasını düşürdüğü, ve dediğiniz gibi bağlantı hızınında youtube amca tarafından algılanıp çözünürlüğü düşürdüğü sonucuna vardım.
Çözüm:
"Movie maker" proje filmini, video convert programı vasıtası ile hem 1920x1080 e yükseltmek hemde uzantısını "mp4" olarak değişmek gerekliğinden bahs edilmişti, ve bunları uyguladım, proje dosyası taslak filim, convert programında 860xbilmem kaç gibi bir şekilde duruyormuş
Convert için forumun tekinde tavsiye edilen, ve siteside free(beleşşşş ^^ ) olan "Divx converter"'ı kullandım, çözünürlük yükseltmesi, tahminen 15 dakika kdar sürdü, uzantıyı "mp4" olarak değişip tekrar masaüstüne aldım, ve youtube'a yükledim.
Bitiminde test için açılan sekmede yalnızca 360p görünce yıkıldım, moralim çöktü, onca saat uğraş dur, sonuç daha beter diye, ancak kapatıp açınca 1080hd gördüğümde sevindim.
Eski videoyu sildim bu yüzden kusura bakmayınız, hasılı kelam aşağıda 1080p seçenekli aynı video yayımdadır, "
kamera; SJ1000 "