- Konu Yazar
31 ağustos tarihinde 12:00 - 18:00 Saatleri arası izmir park pistinde pist günü var, katılım 225 tl. Katılım yapacak arkadaşlar ile bu başlık altında toplanıp birlikte gidelim istiyorum.
kngsze kardeşim, neden her açtığım konuya saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz acaba. Sadece bana değil açılan her konunun yerini yurdunu ayarlamaya çalışıyorsun, Tabletten giriyorum kardeşim, sadece motosohbet bölümüne basabiliyorum sadece orada konu açabiliyorum.
sitesini baktımda http://www.izmirpark.net/detaylar/2/etkinlikler/1358/motosiklet-pist-gunu.aspx ayrıntı yok tur limiti falan varmı 10 18 arası diyor orada fiyatta yazmıyor belki ilgili arkadaşlar daha çok ayrıntı isteyecektir
Cem herşey doğru da son dediğine katılmıyorum. Virajı kapalı alanda çalışmak gerek. Foça yollarında yolun boş olmasına ragmen defalarca benim şeridimden gelen arabalarla karşılaştım. Bi de hang-off gibi motosikletten ayrılacak hareletlerle sonuç korkunç olabilir. Bu sebeple yollarda sınırları zorlamayı vr motosiklettem sarkmayı kesinlikle önermiyorum. Konuya dönersek yol lastiği ile pistte lastiğin biteceğini düşünmüyorum. Gruplar lisansa göre ayrılıyor. C grubunda lisansı olmayanlar ve bayanlar var. Zevk meselesi, benim de zamanında istediğim bir şey ama çok pahalı beya. Geçen sene 150 tl gibi rakamlar söz konusuyken o zamanlar bile düşünürdük çok değil mi diye
Dostum focaya gittiysen bilirsin. Özellikle kışın bomboş olur dahada ötesi kışın ve hafta ici genelde foca boş olur. Yaz ayında pazar günü arabanın arkasına takılmak farz olur.
Ben foca virajlarında bazı virajlarını özellikle hang offla alıyorum. 10 viraj varsa en az 3ünde virajın cıkış noktasına kadar gözüküyor ve araba gelip gelmiyecegini cok rahat görebiliyorum. Özellikle canak sitesi önündeki virajın hem cıkışını hemde birleştigi virajın cıkışını görebiliyorum.
yani görüş mesafesi cok acık olan 3 viraj mevcut. Örnek canak sitesi önündeki viraj..
Yazın zaten focada kontra bile calısılmaz.![]()
Demişimki benim hang offla işim yok diyenler . Neden katılmıyosun kankacım banaBenim hang off vs işim yok piste cıkıp sadece turlıcam derseniz foca virajlarında calışın derim
BatuhanK Cem herşey doğru da son dediğine katılmıyorum
Karaburun tarafı olsa olmazmı bu çalışmlar için en son 20 sene önce :queen: (gerçek bu )iyi virajlar vardı yol değişmediyse
sarkma falan yapacak kabiliyet yok zaten viraj antremanı hesabı demek istediğim