- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepinize merhabalar diler kazasız sürüşler temenni ederim. Benim amacım fazla yakmayacak beni öldürmeyecek birşeyler almak=) Bütçem fazla değil şu anda düşündüğüm tek motor yamaha mt-125. Genelde istanbul antalya arası gidip gelicem. Benim kötü bir huyum var altımdaki araba yada motor olsun kendime engel olamıyorum otobanda boş yakaladımmı ibreyi sonuna kadar yapıştırırım o yüzden 125 cc tercih ettim fakat otobanda hantal kalır kazaya sebeb olur vs gibi söylemler mevcut. Bu motor beni üzermi , uzun yolculukta yorucumudur, kamyonların vs. arkasında kalırmıyım yardımcı olur fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim birde 2.yolcu için selesi biraz ufak gözüküyor ama en fazla 100 km uzaklıktaki biryere gidip gelmek için çokmu kötüdür. Aynı fiyata yüksek cc tavsiye edecekseniz bu kötü huyumuda lütfen göz önünde bulundurun.Ben biraz kendimi frenlemek bu hız sevdasından vazgeçmek için düşük cc istiyorum .Şehir içi kullanımını kesinlikle göz önünde bulundurmayın şehir içinde hiç bir araçla 60 70 km üstüne çıktığımı hatırlamam heleki sağında ve solunda mağazalar bulunan bir yolsa 30 km den fazla hızlanmam arkadakiler korna çalıp dursun umrumda olmaz bir mağazada birşey beğenipte annesin elinden fırlayıp karşı mağazaya koşarken araba altında kalmaktan son anda kurtulan ufaklık gördüm o gün bu gündür küfür yerim ama ağardan alırım sabrederim..