Sayın Redmap;Teşekkür ederim konunu inceliyorum, valla isteyen taşlasın isteyen sopalasın benim aklımdan geçenle zikrettiğim birdir o bahsettiğim motorları o şekilde görüyorum, birbaşkasıda çıksa mesela dese senin beğendiğin motor 5 para etmez motora dese çöpçü motoru , çırak motoru vs benim umrumda olmaz ben beğendikten sonra başkası ne dese boş böyle şeylere takılmam kimsede takılmasın zaten. Ama hakikattende özellikle ybr benim için binilecek motor değil buradaki kebabcıda,kargocuda,pizzacıda,kahvecide hangi esnafa baksam bu var . Bana biraz şekil olacak estetik olacak baktığım zaman gözüme güzel gözükecek ,kusura bakmasın kimsede benim görüşüm budur, zorunlu ihtiyacım olsa veyahut bir insan bu cihazları zorunlu olarak kullanacaksa ozaman lafım sözüm yok ekonomiktir alınır ama ben zevk yapıcam keyfe keder para ayırmışım motor benim için zorunluluk değil o zaman niye gidip bunlara para vereyim baktığım zaman keyif almadıktan sonra parçası ucuz olsa az yaksa ne olur harbiden takoz gibi motorları tavsiye etmişler yalan yok=) Uslüp biraz kaba heralde sizde haklısınız ama ben buyum .
mt-125 benim de çok beğendiğim bir motosiklet. bu motoru alırsanız size imrenirimn doğrusu zevkinizden ötürü. Ancak arkasına bir topcase montajı yapıldığında pek ala kebapçı, pizzacı ya da kurye motosikleti olabilir. örneğine rastlarsanız bu durum sizi motosikletten soğutmasın. zira çok zengin kebapçılar, pizza zincirleri var ülkemizde. mt-125 in az yaktığı da söyleniyor. sağlıklı kararlar vermeniz dileğiyle...