- Konu Yazar
Evet öncelikle aylardır araştırma yapıp alacağım motorun kararını vermiştim. Parasını da hazırlamıştım. Tam alacakken Ankara da bolca rastlayacağınız apaçiler ve son zamanlardaki motor kaza haberleri ailemin bir anda karar değiştirmesine sebep oldu. Üniversiteye götürme hayalim vardı motorumu fakat şuan da ailem motorunu al ama götürme gözümüzün önünde dursun diyorlar. İkna olmuşlardı götürmeme ta ki o apaçilerin yaptığı sözde akrobasi ve tehlike dolu makaslara kadar .. kask koruma hiç bir ekipman olmadan son hızla giden apaçiler yüzünden herşey. Üstüne birde gözümüzün önünde motoru kaydırıp düşüren o apaçi sözüm sana "Lan kendini düşünmüyorsun sürücüleri düşünmüyorsun aileni düşünmüyorsun bari bizi düşün be adam !!! " ..
Motoru almasına alırım habersiz ama aileme karşı gelip almak istemiyorum. Ne zaman dinlemesem başıma bir iş geliyor o yüzden en azından şu lafı bekliyorum " Ne halin varsa gör " derlerse tamamdır
şuan yıldırma politikasını izliyorum. Sürekli güvenli kontrollü bir motorcu olduğumda çokta tehlikesi olmadığından ekipmanların ve eğitimin öneminden bahsediyorum. Türkiye'de sadece motorlu taşıtların değil Yayalarında risk taşıdığını ve en önemlisi hız yapacak motorla başlamadığımı ayrıca küçük şehirde süreceğim den dolayı Ankara'ya göre çok çok rahat edeceğimden bahsediyorum.
Kusura bakmayın bu apaçiler yüzünden başıma gelenleri anlatmak istedim. Belki denk gelirlerde okurlar dikkat ederler başka kişilerin başını yakmazlar ümidi ile ayrıca ikna amaçlı ne yapabilirim. Ehliyete yazıldım. Ekipmanı da alıyorum hafta sonu belki ciddiyetimi anlarlar diye tek sorun motoru alırken sıkıntı çıkarmaları.. Bu arada yaş 21 var mı tavsiyesi olan böyle olaylarla karşılaşan ve çözümünü söyleyebilecek tecrübeli kişiler
Motoru almasına alırım habersiz ama aileme karşı gelip almak istemiyorum. Ne zaman dinlemesem başıma bir iş geliyor o yüzden en azından şu lafı bekliyorum " Ne halin varsa gör " derlerse tamamdır
Kusura bakmayın bu apaçiler yüzünden başıma gelenleri anlatmak istedim. Belki denk gelirlerde okurlar dikkat ederler başka kişilerin başını yakmazlar ümidi ile ayrıca ikna amaçlı ne yapabilirim. Ehliyete yazıldım. Ekipmanı da alıyorum hafta sonu belki ciddiyetimi anlarlar diye tek sorun motoru alırken sıkıntı çıkarmaları.. Bu arada yaş 21 var mı tavsiyesi olan böyle olaylarla karşılaşan ve çözümünü söyleyebilecek tecrübeli kişiler