- Katılım
- 29 Tem 2010
- Mesajlar
- 2,203
Beni normal motorlarda bile eğleniyorlardı iri duruyorsun diye birde buna binsem birilerini boğazlarım heralde ama ufaklığı dışında güzel motor güle güle kullan.
aynısından bi 15 önce bende aldım tam bir şehir araçı tek marşta 110 km yaptım şehir içinde banamısın demedi gördugum son süratte 125km ayrıyeten tek rahatsız oldum şey selesi bi süreden sonra agırı yapıyor şimdilik bukadar![]()
Hocam bende grom kullanıcısıyım.Aldığım gün lastiklerini değiştirdim.Evim dağ yolunda olduğundan dolayı cross tipi bir lastik kullanıyorum fakat anlamadığım nokta bendeki ustalarda(honda bayii)32psi bastılar.Öneriniz nedir?Video beni benden aldı çok korktum açıkçası..Virajlarda motorumla deli gibi yatan ben tırsar oldum.öncelikle hayırlı olsun . seleyi dert etmeyin 1000 km kadar sürdükten sonra yumuşayacaktır. Lastik basıncını kontrol ettirmeyi unutmayınız ustalar sizinde lastiklere 32 psi hava basmışlardır ne olduğunu anlamadan kendinizi yerde bulmayınız![]()