Brat malkotırnovo sınırda da senlemi görüştük acaba evrak işleri nasıl oluyo diye sotmustun.Ben zaten Bulgaristan vatandaşıyım o konuda sıkıntım yok bana gereken bılgı motoru nasıl gecırırım . Tabi bratlar cep werırse.
Ozaman turkte yaptirmak en iyisi ogrenmnis olduk.Araba fırlaması da neymiş sınırdan sonra otobanda en sağda sabitlemişim adam üstümden geçecek nerdeyse 3 şeritli yolda. Bulgara girdikten sonra kaldığım sure boyunca Bi kere korna sesi duymadım. Turkte yaptırdım 1 aylığına 95 lira verdim geçtiğim gruptan biride bg tarafında yaptı Bi fark olmadığını söyledi kafa kafayaydı galiba. En az 15 günlük yok mu?
O biz bg burası coşmuş
Sinan hani geldiyinde arıyacaktın
Ey millet ben gidiyordum hesapta bayramda,nah gittim, özel birileri gelmiş ,bana bir kit lediler,malum biz turizim ciyiz,hani eşek aslana atlamış,aslan demiş bir boynumu bükebilsem senin ananı.....ya o hesap kursağımızda kaldı,bu kadar hazırlık sponsor vardı be bi guruş cepten çıkmayacaktı ahhh ulan...neyse kısmet başka bahara.Ama Sinan beddua mı etti diye aklımdan geçmiyo değil:flower:
Sinan kardeşim motor gıcır gıcır daha 300 km de binemiyorum şu an en yoğun dönemdeyiz,brandayı çektim inan rüyamda görmeye başladım,2 gün evel çıktım en son önüme geleni tokatlıyorum,yokuş yukarı patinaj yapıyorum abi fena doluyum,sonra diyorum ulan rodaj var neyapiyon,ama gerçek bir şey var ben her geç mt 09 a geçecem abi bana deli bir şey lazım hayırlısı inşallahAlper bana mı seslendın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
ahahahaha nazmı aga vaalla cok uzuldum nasıl oldu da böyle oldu okadar şoför varken sana denk geldı bende dıyorum nerde bu adam daaha gelmedımı bg den dıye dusunuyoordum halbukı burda gotumuzun dıbındeymısın desene rodajı yapamaadın hala kac km oldum makına benımkı 1600 km oldu hala yağını değıstıremedım oyle yatıyor garajda kuzu kuzu