Honda Honda Pcx 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam bu titreme olayı sizin pcx lerdede varmı arkadaşlar.1 ay önce bakımını yaptırdım.2 hafta sonra tekrar titreme yaptı kalkışlarda tekrar varyatör temizliği balata temizliği bakımı yaptırdım kısa süre sonra tekrar yaptı acaba ne olabilir..motordan soğudum..

Kardeş scooterların neredeyse tamamında bu sorun var.

Benim motorsiklette şöyle bir durum keşfettim. Motor yeniyken 3-4 aylıktı sanırım servise bu titremeyi sordum ''Bakımını yapacağız sorun kalmaz ''dediler.

Doğru sorun birkaç aylığına kalmıyor sonra yine başlıyordu.

Keşfettim dediğim konu ise; titreşim yapmaya başladıktan yine birkaç ay geçince titreşim kayboluyor. Ben de durum böyle.

Biraz daha sabredin bakalım titreşim kaybolacak mı?

Kardeş scooterların neredeyse tamamında bu sorun var.

Benim motorsiklette şöyle bir durum keşfettim. Motor yeniyken 3-4 aylıktı sanırım servise bu titremeyi sordum ''Bakımını yapacağız sorun kalmaz ''dediler.

Doğru sorun birkaç aylığına kalmıyor sonra yine başlıyordu.

Keşfettim dediğim konu ise; titreşim yapmaya başladıktan yine birkaç ay geçince titreşim kayboluyor. Ben de durum böyle.

Biraz daha sabredin bakalım titreşim kaybolacak mı?
Bende titreşim sıfır derecede kullandıkça azalıyor

101 km yol gittim , depomu tekrar fulleyince 14 tl aldı. gayet ekonomik geldi :) 14 kuruş , özlemişim 4 silindire bine bine benzin bitmek bilmiyor...

Benim yakıt değerimde uzun yolda 306 km net gidiyor.Lastikler michelin city grip 37 arka ön 30 bar ve 110 kg ağırlıkla tek kişi yakıt tüketimi gerisiniz siz hesaplayın.

Arkadaşlar 2013 1500 km de orijinal bir kaç yerde çiziği olan pcx125 var 6200 istiyor ,alayım mı,fiyatı iyi mi?plaka değişmeyince ne kadar olur masrafı?

Arkadaşlar yaş 23 pcx i yeni aldım İstanbul plaka sigortaya 1000 ve 500 arası uçuk fiyatlar aldım.Sizin nerden kaça yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim acaba?

Motosiklet i sıfır aldıysanız bu fiyatlar normal. Fakat benim demek istediğim 2.el içindi.Yani ,plaka , ruhsat vs vs. Hepsi hazır vaziyette olursa.

Yok motoru 2.el aldım ama anlamiyorum 100binlik arabayi 400tl yaptiriyorum.neyin kafasini yaşıyorlar bilemedim.

bende pcx i 200 e yaptırdım 97 model arabyı 400 yaş 26 yaş çok etkiliyo bu yeni çıkan sigorta kanunu aslında iyi gibi gözüksede çok kötü bence kaza yapanla kaza yapmayan aynı ödemiyecek dediler ama istatistiklere göre hareket ediyorlar neymiş senin yaşın otuzun altında sen deli dolusun kaza yapma ihtimalin yüksek al sana iki katı fiyat len arabayı babasına alıp ama çeşitli nedenlerden dolayı kendi üstüne olan bi yığın insan var...

varyatör kayışı kaç binde değişiyor ben motoru 12000de aldım 15bin oldu önceden değiştimi bilmiyorum muhtamelen değişmemiştir çekiş 2 kişide biraz düştü gibi ilk kalkıştada biraz titreme var.

Merhaba arkadaşlar,

2012-2013 model en fazla 15000 km'de 2. el pcx 125 arıyorum.
İlgilenenler özel mesaj atabilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar