Motoru almaya gidiyorum. Yol tarifi lütfen?

Gaziosmanpaşa'ya gidiyorum şimdi. Motoru alıp anadolu yakasına geçeceğim. Köprü trafiğinde biraz tedirginlik yaşayabilirim. Sizce Harem'den feribot yapmam daha mı mantıklı olur? Ya da motor alıp feribota binmek saçma mı olur?
Gaziosmanpaşa'dan nasıl gideceğim karşıya?

56C1F58E5BE63EE4BA54B83C7B3D8AE7.jpg

karşıda hangi semte gideceğine göre değişir. gaziosmanpaşa dan
kavacık ataşehir ümraniye için fsm köprüsü daha mantıklı.bu saatte pek trafik olmaz. yine de kamyonlara ağır vasıtalara dikkat etmeli.
altunizade çamlıca tarafı için boğaziçi köprüsü olabilir.
feribot da güzel bir alternatif aslında :cat: ancak anadolu yakasına geçince yol uzuyorsa gerek yok.

Bence akşam 9'a kadar biryerde vakit geçir. Trafik boşaldıktan sonra çıkarsan sıkıntı olmaz.

Motosikletine bakılırsa ARTI HONDA ya gidiyorsun ??

Eğer öyleyse metrobüsle "Edirnekapı" durağına kadar gel. Sonra yukarı merdivenlerden şehitliğin oraya çık ordanda tramwaya bin ve "BEREÇ" durağında in hemen karşında olacak tabiii eğer oraya gidiyosan :cherry:

Motosikletine bakılırsa ARTI HONDA ya gidiyorsun ??

Eğer öyleyse metrobüsle "Edirnekapı" durağına kadar gel. Sonra yukarı merdivenlerden şehitliğin oraya çık ordanda tramwaya bin ve "BEREÇ" durağında in hemen karşında olacak tabiii eğer oraya gidiyosan :cherry:

Gidişi değil de dönüşü soruyorum aslında :) daha önce gittiğim için sıkıntı yok gidişte. Ben dönüşten tırsıyorum :d

Gidişi değil de dönüşü soruyorum aslında :) daha önce gittiğim için sıkıntı yok gidişte. Ben dönüşten tırsıyorum :d

Dönüşte plakanı siyah elektrik bantıyla kapatıp servisin sağından çevreyolu tabelarıyla hemen hemen 3-4 dakkada TEM e çıkıyorsun 2nci köprüdende karşıya geçiyorsun tertemizz :cherry:
Ayrıca hayırlı uğurlu olsun TAHA abi ve YENAL a da çok selamlar senin vasıtanla CBR250 ONUR dersen uyanır onlar ikiside çok iyi kaliteli insanlardır. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

Dönüşte plakanı siyah elektrik bantıyla kapatıp servisin sağından çevreyolu tabelarıyla hemen hemen 3-4 dakkada TEM e çıkıyorsun 2nci köprüdende karşıya geçiyorsun tertemizz :cherry:
Ayrıca hayırlı uğurlu olsun TAHA abi ve YENAL a da çok selamlar senin vasıtanla CBR250 ONUR dersen uyanır onlar ikiside çok iyi kaliteli insanlardır. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

söylerim selamını merak etme. 3-4 dakikada tem'e çıkabileceğimi zannetmiyorum şahsen :D

2. köprüyü kesinlikle tavsiye etmem. Kamyonlar, otobüsler çok riskli.

En mantıklı çözüm harem feribot o zaman. Zaten anadolu yakasına geçtikten sonra avcumun içi gibi biliyorum.
Gaziosmanpaşa'dan sirkeci feribot'a nasıl gideceğim konusunda bilgi verebilecek olan var mı?

öyle diyosan servisten çıkınca hemen karşındaki ışıklardan karşı şeride geç yaklaşık 3 km sonra ANKARA-ÇEVREYOLU tabelası göreceksin baya işlek bir yol var zaten Vatan caddesinin devamı TEM e bağlantı yolu oraya ANKARA tabelasını izleyerek bağlandıktan sonra Aksaray tabelasını izleyerek o yolu dümdüz bitirene kadar git sonunda ışıklara geleceksin ışıklardan en sağa yanaşarak şağdan devam ederek Yenikapıdan sahile bağlanabilirsin. Sahile geldiğindede soldan devam edersen feribota varacaksın. Kazasız belasız inşallah.

Geç feribotla. Eğer çevre yollarında tecrüben yoksa özellikle ikinci köprü yolunda biraz kasılabilirsin.

Arkadaşlar her gün TEM'den gidip geliyorum, inanın E-5'ten çok daha rahat bir yol. Emniyetten tıpış tıpış gidersin hocam hiç stres yapma. Hayırlı olsun..

Hallettim sonunda. Teşekkürler herkesr.
Eyüp –balat–sirkeci–harem ve acıbadem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar