Çok geçmiş olsun,
Allah bir daha göstermesin, acil şifalar dilerim.
büyük geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun. Bu sezonu yedek kulübesinde geçireceksin mecburen. Ancak 2500 km de 2 kaza biraz fazla olmuş. İstirahatte iken şu sürüş tarzını tekrar bir gözden geçirsen iyi olur.
Hadi bakalım tez iyileş...
Geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın...
Çok çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
geçmişler olsun.
kazasız belasız keyifli sürüşler, herkese.
geçmiş olsun da hep bir yere yetişecekmiş gibi acele ile bir sürüş seziyorum, araçlara yakın gitmek, yol açılınca yardırma falan...
altımızdaki araç aniden DURMUYOR, at gibi tepiyor, başkalarının gazına gelme, onlarda illa ki düşüyorbunu asla unutma, ona göre sakin sakin sürmeni öneriyorum, beceremiyorsan motoru bırak, bir gün bir dört yol ağzında bu sürüş tarzıyla duramazsan Allah korusun, tali yoldan gelip ana yolda giden kamyonun altında parçalanan motorcu haberi forumda var ...
geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun, bazen bizlerde dalgınlıklar yapıyoruz fakat bu aletin üzerinde her türlü tehlikeye karşı öngörülü olup emniyetli gitmemiz gerektiği bir gerçekAllah esirgemiş, köprü üstündeki kazalar çok çok daha tehlikeli.tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletirim.
Geçmiş olsun salih kardeşim. Allah beterinden saklasın.
çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın ve korusun acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun, acil şifalar.
geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun,boş bir alanda fren ve manevra çalışması yapın arkadaşlar. Her motosiklet değiştirdiğinizde, reflekslerinizi yitirdiğinizi hissettiğinizde...
Çok geçmiş olsun. Neyse ki ucuz atlatmışsın. Zaten kaza sonrası kendi tespitlerin bir sonraki kullanımında sana önderlik edecektir. Öğreti sana bir kırığa mal olmuş.
Ancak genel olarak şu kanıdan kurtulmak lazım. "DÜŞMEYEN MOTORCU YOKTUR. DÜŞECEK MOTORCU VARDIR" çok yanlış bir öğreti. Neden düşesiniz ki. Kafanızda eninde sonunda düşeceğim ben güdüsü bulunursa.. eninde sonunda düşersiniz.
Hareket eden bir tekerlek; üzerinde kullanıcı (beyin) olmadan bile düşmüyor. Siz kullanıcı olarak o tekerleğe doğru beyin dürtüsü ile hükmederseniz neden düşesiniz. DÜŞMEK İÇİN GEREKÇE YOK.. Doğru kullanınız. Öngörünüz.
35'inden sonra motosiklete başladım. 41 yaşındayım. Bu süre içinde 20.000 km yol yapmışımdır. DÜŞMEDİM, KAZA ATLATMADIM.. (Kazadan saymazsanız bir kere motor üzerindeyken köpek ısırdı. bir sürü kuduz iğnesine neden oldu) - Bu arada nazar değdirmeyin, k.çınızı kaşıyın ya da tahtaya vurun lütfen-
İnanın doğru ve güvenli sürüş ile düşmezsiniz.