Güzel paylaşim bukadar uzun yolculugu seven kalmali falanda diyorsunuz size kesin 200 250 lik makine lazim![]()
Güzel bir yolculuk olmuş darısı bizim başımızaKorumanın erimeside rüzgarla birlikte çifte şansızlık olmuş.
Evine hoşgeldin
Şu motorun orjinal haline bayılıyorum.
Modifiye yapıcaz diye motorlarını şebeğe çevirenleride anlayamıyorum. Bu hali çok güzel duruyor güle güle eskit.
Yazınızı keyifle okudum. Bende Sene sonuna Doğru almayı düşünüyorum birikimlere devam. Bir ara galyana gelip bin tl ye 150 lik ruhsatsz plakasız alacaktım ama az daha sabır dedım az değil bin tl.
Güle güle kullanın kazasız belasız.
Yorum ve ilginiz için teşekkür ederim.
Sol ayak zaten vites üzerinde durmuyor sadece ayaklıkta duruyor.
Sağ ayak ise giderken yağmurluğun bot koruma kılıfını giydiğim zaman taban kısmı eksoza denk geldi ve ufak bir yeri eridi. Dönüş yolunda bot aldığım için normal kullandım ama frenin üzerinde de durduğu oldu ama beynim her an tetikteydi ayağımla fren ikili arasında dikkatliydim
Ayaklığa koyunca ayakkabı yanar diye koymadımhem ayaklık hemde frene koydum ama ayağımın ayaklıktaki baskı payı %80 ise frendeki payı %20 dir. Zaten botun ucunu koyuyorum öylece duruyor
ne bilim özel bir duruş şekli söyleyin anlatın gösterin varsa bilelim
Selametle.
Estagfurullah, bizimkisi bilmek degil. Bilenlerden duydugumuzu aktarmak.
Her iki ayak icinde gecerli olan ayaklikta durma sekli parmaklarin bittigi yer ile peglere basmak
O % 20 lik pay problem ile karsiladildiginde istemende olsa birden % 100 cikiveriyor elinde olmadan. Aman diyim
"KAZASIZ SURUSLER"
Doğrudur valla ne diyeyimiş başa düştü o zaman araştırıp öğreneceğiz
![]()
beyaz drift ve aynı o ls2 kaskla gezen birilerini kumbap tekirdağ falan süğrekli görüyorumda senmısın b,lm,yorumbu arada yağmurluk falan hangi dükkandan aldın ?
bu gün bende doldurdum sırt çantamı eşyalarımı giydim korumaları çıktım edirneden ilk önce köyüme yiğenlerimdede motor var onları aldım tekirdağa denize gittim sonra ordan çıkıp tekrar köye onları bırakıp çorluya yaklaşık 240 km yaptım. yazılarınız çok güzel devamı gelir inşallah![]()