yanlıs anlama ama pert kaydı olmadıgını bılmesı ımkansız derım. alırken bakmamıs mı 3tl verıp plakayaturkıyede kımseye guvenmem kardesım ben.sen de guvenme.yarın satarken cıddı sorun yasarsın kı 2007 kasa dıyorsun.yenı modeller cıktıkca zorlasan pıyasa bır de pert kaydı ıle daha da ıcınden cıkmaz bır hal alır.bılıyorum cok ısteklısın ama sonradan uzulmenı ıstemem.cok cok ucuz olsa ok.mesela gecen sene 1198 panıgale vardı maltepede.pazarlıklı 30000tl saka gıbı
dırekten dondum ben de ama 30000tl panıgale ıcın cok cok komık bır rakam cunku.1000rr ı da ölü parasına verırlerse al bence.mekanıgınde dedıgın gıbı bısey cıkmaz belkı ama cebıne zarar gelmesın derım.
Kimseye güvenmeme konusunda hak veriyorum. O yüzden acele etmekte istemiyorum açıkcası. Eleman araştıracağım dedi. Ondan haber bekliyorum.
hiç belli olmaz belki kayıtlarda bir hata vardır,bir araştır derim,sonucu da yazarsan güzel olur merak ettim.
Belki plaka daha önceden başka bir araca aitti, onun kazası görünüyor olabilir. Bunun gibi şeylere internette denk geldim. Bekliyorum bakalım. Zaten bu sorun çözülürse almadan önce motor sahibinin tanımadığı bir ustaya götürüp inceleteceğim.
Bununla ilgili bir bilginiz var mı?
2006 model olmasına rağmen devir saati 13bin devir. İnternette bir sürü fotoğraf araştırdım. Bazı 2006 grenajlılar 13bin, bazıları 14bin devir. Yoksa arka dişliyi mi saymam lazım? 2006lar 42 diş, 2005'ler 40 dişmiş.