Youtube'da paylaştım, alo şikayet sitesine şikayet ettim, kanal d, show tv, ve star tv'de "trend haber, en son kitap okurken araç süren şöförden ilham alarak çektiğim görüntüyü paylaşıyorum" yazdım. Pek bir umudum yok TV kanallarından fakat ben yinede yapabilceğim herşeyi yaptım.
Bunun öncesinde yine aynı güzergahta seyir halindeyken aracında müşterisi olmayan dolmuş, müşteri gelmesi için aracı merkezi bir yerde durdurdu ve 10 dakika bekledi, araçta sıkılan bir bayan "daha ne kadar bekleyeceğiz" dedi ve şöför bağırarak "ablacım bir dur ya bir dur, iki dakka dur ya" demeye başladı. Ben ve eşim bunun üzerine şöföre "sen kimsinde müşteriye bağrıyorsun, aç kapıyı ineceğiz" dedik. Bunun üzerine bir hafta kadar sonra bir dolmuşcu trafikteki duran haldeki arabamın sol aynasını aldı götürdü ve aracından inip "napıyorsun lan sen yazık valla sizin gibi insanlara" diye bağırındı. Ulan ben anlamıyorum nasıl insanlar bunlar? Hiçmi aralarından birtanesi bile modern, kibar, efendi, saygılı, herşeyden önce insan hayatına değer veren bir kişilikte çıkmaz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Keşke bu video çekme fikri aklıma çok önceden gelseydi. Aracıma çarpan dolmuşcuyla adam gibi konuştuk, ben ona "kıl oluyorum tarfikteki sürüş şekillerinize dedim" oda bana; "abim biz zamana karşı yarışıyoruz, bu sebeple makasta atarız, kırmızıdada geçeriz hızda yaparız, ekmek parası" demişti. Bu söyledikleri resmen para için insanların canını hiçe saymaktır.
Bu videolarda izleyecekleriniz birgün bizlerinde başına gelmesi an meselesidir.
Kırmızıda Geçiyor;
Bu video zaten bir trajikomedi. Adam uyuyor lan.