MH 125 Drift Depo Üstü Çanta Seçimi ?

Tamam o zaman hemem alayim onu. Nasil peki isini goruyor mu yani parasina gore dandik bise degildir umarim..tekrar tesekkur ederim.

Ben çantayı %30 indirim varken almıştım. Daha ucuzu olsa onu alırdım :p benim beklentim fazla değildi. Zaten o paraya başka çanta olduğunu sanmıyorum. Bu çanta dediğim gibi 110-120 hızlarda bile en ufak şüphe vermedi ve bence fiyatına göre güzel ürün. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. İçine çok ağır şeyler koyup deneme fırsatım olmadı, depoya zarar verebilir diye. Toplamda 5 kere felan kullandım biri uzun yol olmak üzere hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Ama ileride nolur, mıknatısları özelliğini kaybeder mi, çanta hemen yıpranır mı o konuda yorum yapamıyorum maalesef :)

Çantanın üzerinde max 130km/h hızda kullanılması gerektiği yazıyor. Ayrıca su geçiriyor. Eğer yağmurda kullanmayı düşünüyorsanız daha üst modellere bakmanızı öneririm. Bugün wifi bulursam sizin için yakından çekip atayım buraya :)

Tesekkur ederim bilgiler icin.

Yagmur olayi icin ya uzerine kılıf alirim yada ust model canta alirim diyecegim ama gerek yok bitane de yagmurluk alir icine koyarim yagmur yaginca cantaya geciririm yeter :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar