Bendeki salınım da bu yüzdenmiş. Yani gidon altındaki boşluktan...Başından beri bunun bir jant sorunu olmadığını montaj esnasinda yapilan bir hata olduğunu düşünüyordum. Gidon altı ve üstündeki somunlar vidalar sıkıldı. Sallama şu an sıfırlandı.
Ben Boxer'ımı çok seviyorum çünkü aldığımdan beri sıkıntısız ve süper ekonomik bir şekilde 3000 km yaptım. Ne yokuşta şişme ne de uzun yolda tırsma yaptı. Şu sıralar hava 40°lerde seyrediyor. Beni bilen bilir kampım gezim eksik olmaz. Her fırsatta yakın çevrelere çadırımı matımı yükler giderim.Artçıysa artçı yükse yükün daniskasını taşıdım. Arada bu tarz tatsız sürprizler her yeni motorda olabilir. Motora kalitesiz diyenler dikkat ederseniz Boxer kullanıcısı bile değil. İsterseniz bir de 50 bin km leri devirdiğimiz zaman görüşelim.
Ben Boxer'ı yıllarca başka ülkelerde (başta güney amerikada) gördüm ona istinaden aldım. Kimsenin ilk veya son motoru değil. Belki ben de ilerde değiştiririm ama bu değişim memnuniyetsizlikten değil daha iyisi ve daha ekonomiği ortaya çıkarsa olur.
hocam ben "boxer benim ne ilk nede son motorum değil artılarını söylediğim gibi eksilerinide söylerim" dedim bu duruma herkesin sevinmesi lazım ki alacak olan arkadaşlara yol göstersin. tabiki kimsenin ilk veya son motoru değil ama fanatik yorumlar yapmayada gerek yok siz üzerinize alınmayın yani.
benim kendi adıma sorunum çözülmedikçe mutlu ve huzurlu olamayacağım doğal olarak. eğer sorun janttan değilsede sorun neyse çözüm üretilsin. ben kendi bindiğim motoru bilirim diğerleini kullanmadım çünkü. gidonun nasıl yaplpaladığını artık gözlede gördünüz tekrar anlatmaya gerek yok sanırım. sanki hiç bir sorun yokta ben kafamdan uydurmuşum gibi bir durum oluşturuluyor sanki bu çok üzücü. ben sorundan bahsettikçe sanki motoru karalıyorumda sizde "motor şöyle güzel, böyle az yakıyo, şöyle yükle artçıyla bindim, 50 bin km leri devirince görüşelim" gibi sözlerle sanki motoru aklamaya çalışıyorsunuz. bunlara hiç gerek yok dikkat lütfen.
ben söylemesem bu problemden bir çok arkadaş bi haberdi benden sonra servislere gitti insanlar. sizin motorda sorun olmaması benimkinde de olmayacağı anlamına gelmez. bugün bana yarına size, sonuçta allah yapısı değil kul yapısı bu motorlar. o yüzden yorum yaparken biraz daha dikkatli olalım lütfen.
Son düzenleme: