Motorla izmirden usaga gittim , depoyu izmirde fulledim,3 saat 6000 devirde hic durmadan gittim. Usakta fulledim ve 30 liraya fullendi. Toplam yaptigim yol 248 km di. Yani 13 kurus yakmis hesabim dogruysa.
[url]http://i.hizliresim.com/Ld7v7G.jpg[/url]
Buda benimkisi![]()
3 saat boyunca hic mola vermediniz mi?
Masallah valla![]()
Evet cok iyi bir deger hatta uzun yol icin.Gayet iyi bi değer
Motorla izmirden usaga gittim , depoyu izmirde fulledim,3 saat 6000 devirde hic durmadan gittim. Usakta fulledim ve 30 liraya fullendi. Toplam yaptigim yol 248 km di. Yani 13 kurus yakmis hesabim dogruysa.
[url]http://i.hizliresim.com/Ld7v7G.jpg[/url]
Buda benimkisi![]()
Vites yerini bilerekmi alçak yaptın ? Birde benzin alınca tripmetre sfırlanıyo mu

slm kardeş ben de 6 vites olayını yapayı düşünüyordum yapan yerin telefonunu varsa yazarmısınben de mcx kullanıyorum 2013 martta aldım. ilk dönem bir kaç ay belirttiğiniz gibi zincir sürekli gevşiyodu.değiştirelim falan dediler zaten bayılıyolar yolunacak kaz bulmaya.değiştirtmedim bir kaç ay zarfında 3 kere falan boşluk aldırdım zincirin.sonra epey düzeldi 6 ay falan gibi bir süre gevşemeden kullanıyorum.sizin ki yeni mi ?bende yeniyken oldu.siz de boşluk aldırın 3 kere falan aldırsanız 7-8 aya o sorun biter.ben çok memnunum mcx imden ancak 180 e terfi edicem ilerde.
belirttiğiniz gibi ben de düşük hızdan şikayetçiyim 5 viteste giderken bile çok güçlü motor bazı arkadaşlar 6. vites taktırıyor ben orijinal kalsın dedim.zira 5. viteste bile çok dik yokuşları rahatlıkla çıkıyorum e5 de temde.6. vites olsa rahatlar atar kendini devir düşer daha da az yakar.ama cesaret etmedim.sizin belirttiğiniz dişli konusu da ayrı bir çözüm olabilir ancak sakıncaları da vardır onun mantık olarak örneğin tüm vitesler değişmiş oluyo birinci vites bir buçuk, 2. vites 2buçuk vites gibi rol oynar.
150 daha dayanıklı arka dişli demişsiniz 180e göre onu anlayamadım.iyi günler
slm kardeş ben de 6 vites olayını yapayı düşünüyordum yapan yerin telefonunu varsa yazarmısın
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
[/COLOR]
Arkadaşım ben roadracer mcx 150 kullanıyorum hakikaten ihtiyaç var 6. vitese. 5te bile o kadar güçlü ki 80-90 la giderken epey yüksek devir oluyo 6 istiyo çekişi çok güçlü rahatlıkla çeker 6da.Bunu rastladığım bir motosikletli anlatmıştı nerde nasıl kaça yaptırdı bilmiyorum bir kaç motosiklet tamircisine uğrasan bilgi verir ben de merak ediyorum açıkçası.seneye 180z one adığımda belki yaptırırım uzun yolda çok faydalı olur