arkadaşlar merhaba, bende de fazer6 var, satıp kısmetse fz 8 almayı düşünüyoyorum. forumda yapılan yorumları okumaya çalıştım, yalnız yakıt konusunda çok farklı yorumlar var. bu konuda yardımcı olabilir misiniz. birde ben başta fazer 8 düşünüyordum ama şimdi fz8 düşünmeye başladım, fz8 uzun yolda çok yorar mı? bu konuda da kullanan arkadaşlar yorumarıyla yardımcı olursa çok memnun olurum.
Merhaba,
Ben FZ8 kullanıyorum. Uzun süreli bir kullanıcı değilim, 2 senelik motorsiklet deneyimim var belirtmek isterim, yanlış bir şey söylerem affola. İstanbul - Sakarya 2 defa gittim geldim, ilk gittiğimde çok rüzgar vardı, o kadar ki o turuncu rüzgar şeyleri (neyse artık) yatay vaziyette ve doluydu. Acemilikten olsa gerek, sopa yemiş gibi oldum. Fakat az önce İstanbul - Sakarya geldim, o kadar sorun olmadı, sabah saatleri rüzgar çok etkilemedi.
Yinede biraz hizlanınca ön taraf oynamaya başlıyor, tabi sürekli olmuyor bu, bir anlık rüzgarlarda falan sağa sola ittriveriyor, gaz kesip tekrar devam edince bir sorun olmuyor (kendi adıma).
Yakıt olarak ne kadar kestiremiycem ama şöyle açık bir cevap verebilirim;
https://www.google.com/maps/dir/41....3f419aead41856!2m2!1d30.5890999!2d40.8015!3e0
166 KM yol, başlangıç noktasında depoyu doldurdum, varış noktasında 1 çizgi kaldı.
Not : 120km-160km arası seyrettim fakat hızlandığım zamanlarda oldu, motorda akropovic eksoz, koruma demiri, radyatör koruması, ağırlığım 100KG, sırt çantam 7KG civarı, enjeksiyon ayarı yok (inşallah haftaya o da olacak).
Saygılarımla.