Oki, zaten işime gelmiyor bir yandan tırsıyorum, yolda ırakır vsvs, artık gittiği yere kadar, iridyum buji testinide yapmış olrum kısmet ise 4yola kadar hiss ederim, iridyumun marifeti varmıymış yokmuymuş.::gazla::
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------
Yapılan işler
2 adet regal raptor 350cc fan'ı
Fan'ları bağlamak için kablo anahtar,pabuç, sol radyatöre bağlantı için saç ayak uydurma basit(sağ radyatöre cuk uyuyor) vsvs
Fan performansı seyir halinde çift fan daimi açık duruşlarda, motor stop 2-3 dakika çalışmakta sonuç = gayeet başarılı:cat:
Benzin filitresini değişimi :
ilk filitrresi değildi zaten bir müddet önce değişmiştim, ancak nette gezinirken, gözüme otomobil benzin filitreleri takıldı, sanayii'de buldum, marka depar, ebatı nerede ise telefon kadar, sığar sığmaz vsvs derken sıkıntısız sığdı
Değerlendirme için erken ancak totlade yapılan değişiklerden pozitif yönde, etkisi mutlaka olmuştur
Egzoz bağlantı contası/keçesi vsvsv : yerine evvelden yaptığım ve herdaim problem olup eriyen yere, dün itibarı ile sprey boya kutusu sacı ve bir adet teneke meşrubat sacını kesip biçip uydurdum
Sonuç olarak şimdilik sıkıntı ve sızdırmazlık yok tek olan kelepçeyi, 2'ye çıkardım
Buji : İridyum meselesi, sonunda CR8EIX Iridyum Buji , nette satış yapan, bir siteden edindim, bu gün kullanımda, psikoljik etki vsvsv geçiniz erken olmasına rağmen, düşük devirlerde motor daha az vuruntu yapmakta , şahsi kanaatim kesinlikle faideli:cat:
Toplamda yapılanlar şuan için kesinlikle performans sıhhat açısından pozitif etkide, zamana bağlı gelişmeler olur ise yazarım.