Hahahahha
Yok rölanti ayarım düzgün, jikle de kapalı konumda. Yedek depodayken hiçbir sorun yok. Büyük ihtimal musluk bozuk benim. Ana depoya alırken baya zorlandım. Geçmişte benzin akıttığı için katı bir tabaka bırakmış. Ana depoya aldım ama tam geçmemiş ve musluk kapalı konumda kalmış olabilir. Şimdi ki düşüncem bu

dediğiniz şey de olabilir. Bu kadar uğraşmak yerine değiştirsek daha iyi olmaz mı ? Zaten alındığında vardı bu sorun, garantiden değişim isteyeyim en iyisi.
evet servise götürün yenisini taksınlar o zaman.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
bir kaç bilgi daha ekliyeyim dedim, bilgi paylaşmaya devam
karbüratör jikle kolunun olması gereken kolu
[/url][/IMG]
soğuk havada olması gereken jikle kolu
[/url][/IMG]
olmaması gereken jikle kolu çok soğuk havada kullanın ve sakın uzun süre devam etmeyi ( genelde stop etme meydana getir ) bazı nedenler bundan kaynaklanır, nasıl rolanti düşük olup stop ediyorsa bu jikle koluda bu kısımda olursa stop eder.
[/url][/IMG]
fatek95 musluk bozuksa servise götürün değiştirsinle fakat herhangi bir sorun yok ve benzin kaçırıyorsa bu civata kısmında yazdıklarımı uygularsanız sorun kalmaz.
[/url][/IMG]
rolanti nasıl yapılır derseniz renkli yazıları uygularsanız doğru ayarı bulacağınızı ümit ediyorum, mümkünse sıcakken ayar yapalım kolay gelsin.
[/url][/IMG]